Ваня Щерева е типичен пример за разгонена лелка, която се

...
Ваня Щерева е типичен пример за разгонена лелка, която се
Коментари Харесай

Дърта, смешна и нелепа лелка! Ваня Щерева се подм@кря от Тото. Иска да разбие едно младо семейство, за да си задоволи нагона

Ваня Щерева е характерен образец за разгонена лелка, която се подмокря единствено при мисълта по какъв начин някой малчуган я оправя на задната седалка на някой миниван. Като същински лека жена, Ванчето не стопира да се бута на Тото от „ СкандаУ “, макар униженията, на които той я подлага с отблъскванията си.

Писателката, актриса и певица (от доста най-после излиза едно нищо) разгласява фотография с рапъра, на която единствено не му е налетяла да го съблича. Като същинска стръвница го е хванала и го желае за секс, което проличава отдалеко. Неговата поза обаче още веднъж я унижава, тъй като очевидно не я желае.

Ваня обаче демонстрира липса на всевъзможни полезности, тъй като в тази ситуация става въпрос не просто за доста по-млад от нея мъж, а за татко на две деца. Тоест Щерева желае да разбие едно младо семейство, да остави две деца да порастват без татко си вкъщи, единствено и единствено егоистката Ваня да си задоволи нагона на разюздена леличка.

Искрата по Тото тя си я възпламени още преди 5 години, когато двамата се засякоха във „ ВИП Брадър “. Още тогава направи всичко, с цел да легне с него, само че той не й обърна внимание.

След това двамата останаха другари, които постоянно се виждат. Това обаче е измама на „ хищна хиена “ като Ваня Щерева, която мъж на над 40 година не поглежда, в случай че тя е на 52 година

Когато Ваня и Тото са били забелязвани дружно някъде, на всички минувачи им е правело усещане по какъв начин тя го гледа с мокър взор и напряко го съблича с очи. Хормоните в застаряващата певица бушували единствено като погледнела рапъра.

След краха с бащата на щерка й Ваня Щерева се отдаде на разврат с младоци. Последното й гадже беше футболист на име Борислав.

В последна сметка Ваня постоянно свършва сама, тъй като в един миг разсъдъкът на младежите надвива и те осъзнават, че тази жена може да им е майка и каквито и умения да има в леглото, си е срамно да лягаш с нея.

Накрая думите на началник Петров за Ваня може и да излязат като проклинание. Той й сподели в Къщата, че тя ще свърши с две котки и една бутилка сред краката. Натам се е запътила към този момент.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР