Ваня Щерева е на 53 години, но напоследък изглежда по-добре

...
Ваня Щерева е на 53 години, но напоследък изглежда по-добре
Коментари Харесай

Ваня Щерева се втали с тенис, извая бедра на корта

Ваня Щерева е на 53 години, само че в последно време наподобява по-добре от всеки път. Преди време тя имаше проблеми с наднорменото тегло, само че те са останали в предишното. Блондинката сподели в обществената мрежа по какъв начин играе тенис на корт в нищожна бяла поличка и черна тениска. От кадите се вижда, че е оформила стройни крайници и фигура.
Певицата и писателка е признавала, че по време на пандемията изтървала ситуацията, тъпчейки се неконтролируемо с нездравословни храни и достигайки много високо за нейния растеж тегло. Тогава изпаднала в меланхолия поради едрата си снага, само че бързо се съвзела и почнала режим, с който изчистила непотребните кила.

Точно в този момент, когато е в топ форма, Ваня никак не желае да става баба, само че може да ѝ се наложи, тъй като дъщеря й Мила Роберт към този момент мисли за бебе. „ Бих желала да свърша това в този момент, до момента в който съм по-млада. Ако очаквам прекално дълго, може и в никакъв случай да не се усещам подготвена ”, споделяла е 27-годишната певица.

Откакто трансферира 50-те, Ваня точи  лиги  единствено по млади лъвчета, по тази причина и толкоз се старае да бъде в добра форма. Блоднинката постоянно посещава известна клиника по естетична медицина, където си поставя ботокс и филъри. Казва, че е доста удовлетворена, тъй като нейният лекар е направил чудеса с лицето ѝ.

Писателката и участничка във „ ВИП брат ” обича да разгласява провокативни фотоси в инстаграм и въобще не ѝ до внуци. Неотдавна тя се изтипоса в мрежата единствено по дантелено боди, жартиери и розови токчета.

Близки до риалити звездата споделят, че тя не се е отказала от любовта след раздялата си с незнайния футболист Борислав и продължавала интензивно да търси мъжко внимание. Надявала се да откри юноша, който да се конкурира по физика с някогашния ѝ. Той въпреки всичко е състезател, въпреки и не доста сполучлив, и русокоската много време се радваше на бицепсите му. Различните им възгледи за живота обаче ги разделили в дълготраен проект. Футболистът занапред желал да основава семейство и да има деца, а Щерева към този момент е завършила с този житейски стадий.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР