Ваня от Игри на волята продължава да привлича вниманието в

...
Ваня от Игри на волята продължава да привлича вниманието в
Коментари Харесай

Ваня от Игри на волята уплаши със зловещо ВИДЕО

Ваня от " Игри на волята " продължава да притегля вниманието в обществените мрежи, въпреки рисковото шоу, посредством което се прочу пред родната аудитория, завърши преди месеци.

Атрактивната червенокоска, която занапред желае да пробива в киното обаче, не стопира да изненадва с това, което прави даже и по време на пандемия, написа Шоу Блиц.

Известно е, че Ваня е професионален каскадьор, като тя се занимава с това от доста години, а неотдавна пред Vbox7 тя показа, че е почнала да тренира още през 2013-та, когато нямала никакъв опит и познания за каскадьор.

" Доста по-лесно е да имаш основата на акробат, от военен спорт. Аз нямах и започнах от нулата. Имах обаче голямо предпочитание тогава, само че и в този момент. Смятам, че щом намериш нещо такова, не би трябвало да се отказваш от него. Имам доста неща, от които се опасявам, в това число и до през днешния ден. Човек от боязън може да обърка доста. Има някои неща, които са прекомерно рисковани да ги подхваща ".

В скорошно видео в Инстаграм профила си пък, хубавицата показа и една своя много необикновена страна, която се оказа и много злокобна.

Сцените, които Ваня реши да запише вкъщи си, припомнят на злокобен филм на ужасите.

Музиката, осветлението, придвижванията на Ваня - всичко припомня на хорър лентите, които се трансформират в шлагер, само че несъмнено не са по усета на всеки. " Когато лампите изгаснат... ", са единствените думи, написани от Ваня към споделеното клипче.

Ваня влиза в ролята на дявол, който преследва човек, чийто мирис и ускорено дишане се чуват във видеото. В клипа Ваня показва еластичност, мощ и доза креативност.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР