Ваня от Игри на волята е известна с това, че

...
Ваня от Игри на волята е известна с това, че
Коментари Харесай

Ваня от "Игри на волята" шашна с хорър видео в Инстаграм, феновете: "Доста зловещо"

Ваня от " Игри на волята " е известна с това, че е доста мощна, целеустремена и борбена млада жена. Тя не се дава елементарно пред компликациите, които я спохождат в живота, а това си пролича от нейното показване в предаването за оцеляване по NOVA. Червенокосата хубавица обаче гради кариера и като много надарена актриса. 

Ваня е професионален каскадьор, а с това се занимава от доста години. Специално за Vbox7 тя описа, че е почнала да тренира през  2013 година, когато нямала никакъв опит и познания за каскадьор. " Доста по-лесно е да имаш основата на акробат, от военен спорт. Аз нямах и започнах от нулата. Имах обаче голямо желание  тогава, само че и в този момент. Смятам, че щом намериш нещо такова, не би трябвало да се отказваш от него. Имам доста неща, от които се опасявам, в това число и до през днешния ден. Човек от боязън може да обърка доста. Има някои неща, които са прекомерно рисковани да ги подхваща ", показа пред нас хубавицата, само че явно Ваня не се опасява да влиза в разнообразни облици и да провокира себе си и актьорските си заложби. 

Виж още:

Съвсем скоро Запрянова показа в Инстаграм много забавно видео, в което демонстрира една своя необикновена страна на актриса. Видеото е меко казано злокобно, както някои почитатели го дефинираха в мненията. Сцените, които Ваня пресъздава, са като от филм на ужасите. Музиката, осветлението, придвижванията на Ваня - всичко припомня на хорър лентите, които се трансформират в шлагер, само че несъмнено не са по усета на всеки. " Когато лампите изгаснат... ", са единствените думи, написани от Ваня към споделеното клипче, което може да видите тук:

Виж още:

Ваня влиза в ролята на дявол, който преследва човек, чийто мирис и ускорено дишане се чуват във видеото. Не знаем дали Ваня ще взе участие в някаква продукция, в която ще може да я забележим в цялостния ѝ искра, само че несъмнено актьорските заложби са налице.

Иначе до този миг се е снимала в много продукции. От задграничните " Infidel ", който е сниман в Йордания. С Джерард Бътлър е снимала в лентата " Angel Has Fallen ". " Снимала съм по-малки функции, като в " American night ". Имаше гърмеж на минувачи край витрина и би трябвало да реагираш с рухване, което е все едно от ударната вълна на гърмежа. В български филми също, да вземем за пример " Сбогом, Джони ", който мисля, че излезе скоро, също в " Откраднат живот ", в много реклами ", описа още за Vbox7 Ваня.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/vanessaseemoreoriginal/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР