Ваня Манова, мениджър за България и Северна Македония на Mastercard,

...
Ваня Манова, мениджър за България и Северна Македония на Mastercard,
Коментари Харесай

Ваня Манова поема пазарите на Mastercard и в Косово и Албания

Ваня Манова, управител за България и Северна Македония на Mastercard, поема Косово и Албания, оповестиха от компанията. С смяната клъстър Балкани стопира да съществува в структурата на сдружението, а районните пазари ще се преглеждат като част от другите страни в Централна и Източна Европа.

Рокадата е нужна, откакто Артур Туремка, доскорошен общоприет управител за Балканите, поема нова роля като старши вицепрезидент на световното комерсиално звено на Mastercard за предплатени карти в Лондон. Йелена Ристич, ще продължи да е районен управител за Сърбия, Черна гора и Босна и Херцеговина.
 MasterCard сменя логото си
MasterCard сменя логото си

Символ на компанията остават единствено пресичащите се червен и жълт кръгове

В новата си роля Ваня Манова ще дава отговор за ръководството и развиването на районната бизнес и пазарна тактика в четирите мощно динамични балкански страни. Новото систематизиране нарежда страната ни като стратегически фактор за развиването на компанията в Централна и Източна Европа.

По този метод България продължава с развиването си като независим пазар в района. От октомври 2015, Mastercard разшири наличието си на пазара, като партнира с локален снабдител на услуги, с цел да сътвори екип от над 50 чиновници, който поддържа здравословна и възходяща линия на платежния бизнес на компанията.

" България, Северна Македония, Косово и Албания се развиват доста добре във връзка с нововъведенията при финансовите услуги. За нас бъдещето принадлежи на мобилните заплащания и заплащанията, които потребителите могат да вършат в придвижване. Перспективите пред района са отлични, тъй като потребителят е еластичен и позитивно надъхан към новите технологии - това дава ясна индикация за бързото развиване и капацитет на пазарите ни ", разяснява Ваня Манова.

Кариерата на Ваня Манова в Mastercard започва преди 10 години като Мениджър връзки с клиенти, като през 2016, тя заема позицията на Мениджър за България и Северна Македония. От март 2019, Манова дава отговор за развиването и осъществяването на тактиката на компанията за поощряване на картовите и електронните разплащания в четирите страни, въвеждането на нововъведенията и софтуерните решения на Mastercard, както и за създаванетo на постоянни партньорства с основни клиенти, с държавния и обществен бранш.
 Шефът на Mastercard: Данните са новият нефт
Шефът на Mastercard: Данните са новият нефт

Те са публично богатство и не трябва да се употребяват единствено за комерсиални цели
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР