Ваня Желязкова и Александър Терзийски са големите победители в петото

...
Ваня Желязкова и Александър Терзийски са големите победители в петото
Коментари Харесай

Ваня Желязкова и Александър Терзийски са големите победители в „Редута Опън“

Ваня Желязкова и Александър Терзийски са огромните спечелили в петото издание на любителския тенис шампионат „ Редута Опън “, чийто медиен сътрудник е „ ТенисКафе “.

Надпреварата, която се организира в клуб „ 15-40 “ в състезателен комплекс „ Академик “, не бе спряна даже от дъжда. Съботните мачове бяха преместени в неделя и по този начин десетките събрали се почитатели имаха опцията да гледат качествени срещи от четвъртфиналите, полуфиналите и финалите в един ден.

На финала при дамите Ваня победи Искра Бочева, а на трета позиция остана Ива Дарданова. При мъжете Данаил Делчев бе доста покрай триумфа, само че претърпя проваляне в борбата за оценката. Трети остана Найден Жеков.

Финалистите получиха купи и медали от уредниците. Имаше и предметни награди – за дамите те бяха обезпечени от водещата френска козметична компания Guinot, а за мъжете – от компанията за здравословни спортни хранителни добавки Zdravis. Събитието беше подкрепено и от Perrier.

За отпадналите от групите в двете схеми беше проведен занимателен „ блиц-турнир “ на смесени двойки в забавен формат по часовник.

Главен арбитър бе Силвия Дачева, шеф на шампионата – Иван Стоев, а формалната топка – Wilson.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР