Ваня Христова от Бургас в продължение на 25 години прави

...
Ваня Христова от Бургас в продължение на 25 години прави
Коментари Харесай

Каузата на Ваня, станала майка след 25 години борба

Ваня Христова от Бургас в продължение на 25 години прави опити да сътвори потомство. Днес към този момент е щастлива майка на близначките Зорница и Ванеса (1 година и 7 м.) и е решила да отпразнува рождения си ден, като оказва помощ на други фамилии в борбата им за дете.

" Това бяха доста години с доста операции и интервенции. 15 опита ин витро са зад тила ми и 7 интервенции. Дъщерите ми се появиха след действителна шеста бременност ", споделя Ваня пред Нова телевизия.

През цялото време бургазлийката имала поддръжката на фондация " Искам бебе ", по тази причина в този момент е станала координатор за Бургас. На рождения си ден дамата приканва гостите си да не носят цветя и дарове, а да разтворят сърцата си, с цел да дарят средства за подкрепяне на други фамилии, които се борят за лична рожба.

" Защото, за жалост, към момента има фамилии, които по една или друга причина не попадат в критериите за фондовото подкрепяне. Но ние желаеме да знаят, че те не са сами. И няма сами да се борят за най-съкровеното нещо - да станат родители ", добавя Ваня Христова.

Към нейната идея към този момент са се включили и доста известни бургазлии.

" Децата са най-хубавото нещо на този свят. Детските очи и смях ни зареждат с толкоз доста обич. Децата ни демонстрират, че светът може да бъде доста по-красив и спокоен ", споделя оперната певица Мария Цветкова.

А Ваня желае вместо дарове и цветя, гостите на рождения й ден да пуснат пари в кутията за дарения. Семейството, което ще получи парите за ин витро процедура, към този момент е определено.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР