Ваня Григорова описва Русия на мечтите“ – без да е

...
Ваня Григорова описва Русия на мечтите“ – без да е
Коментари Харесай

Ваня Григорова описва „Русия на мечтите“ – без да е в еврозоната. Защо руснаците биха я убили за думите ѝ…

Ваня Григорова разказва „ Русия на фантазиите “ – без да е в еврозоната. Защо руснаците биха умъртвили Григорова за думите ѝ… Общинският консултант от Българска социалистическа партия и неуспешен претендент за кмет на София Ваня Григорова произнесе прочувствена ода за Русия и ниските цени на стоките там. Тя направи това, с цел да „ обори “ изказванието, че влизането на България в еврозоната ще докара до по-ниски цени.

„ Между другото в Русия също има по-ниски цени. Тя да не би да е в еврозоната? Въпрос на надзор и въпрос на конкуренция… Русия действа на правилата на капитализма. Русия не е комунистическа страна “, сподели тя по Нова телевизия.

 

 

Аргументът, че против Русия има наказания и не може да се съпоставя методът, по който тя функционира със свободната стопанска система, въобще не стресна Григорова.

„ Това, че е затворена за непознати артикули, би трябвало да прави цените по-високи, тъй като я няма конкуренцията на западните артикули. Значи това е още един мотив, че може да се работи добре и цените да са ниски, и без да сме членове на еврозоната “, сподели тя.

Григорова не е съгласна и, че в Русия има недостиг на артикули. Тя предложи всеки да иде да види на място или най-малко да прегледа някои репортажи и фотоси, с цел да се види, че Русия процъфтява.

„ Сега “ реши да извърши молбата на Григорова и да покаже ситуацията с „ изобилието “ от евтини артикули в Русия.

Жителите на Самара, да вземем за пример, се жалват, че от магазините са изчезнали пилешкото, плодовете и зеленчуците. Представителите на супермаркетите се оправдават, че доставките са усложнени от мощния снеговалеж. Но и след почистването на пътищата ситуацията не се усъвършенства.

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР