Ваня Григорова е прекрасно лице за нов ляв проект. Като

...
Ваня Григорова е прекрасно лице за нов ляв проект. Като
Коментари Харесай

Стойчо Стойчев: Ваня Григорова е прекрасно лице за нов ляв проект

Ваня Григорова е прелестно лице за нов ляв план. Като икономист от КТ " Подкрепа " Григорова е много дейна напоследък с мнения по стопански и обществени въпроси ". Това съобщи в предаването " Офанзива " по НоваНюз политологът доцент Стойчо Стойчев.

" Опозицията в Българска социалистическа партия може би се е отказала от председателското място на партията и върви към нов план. Мая Манолова имаше шанса да осъществя плановете си, само че се видя, че това не е сполучливата формула ", разяснява още той.

По думите на Стойчев в България няма лява партия. " Проект от името на Радев към този момент е спечелил най-вече гласове, а допустимо е на локалните избори нова партия да се яви. Дори да има предварителни избори, нямам доверие да са преди локалните избори ", уточни той.

Според политолога Българска социалистическа партия ще загуби от това ръководство, тъй като ще демонстрира, че не е институцията, която беше, а е компания, гарантираща благосъстоянието на Нинова. " Тя може да раздава постове в министерството и в държавни предприятия ", разяснява политологът.

Стойчев счита, че рецесията с цените може да активизира доста хора и да докара до рецесия в ръководството.

Президентът отстоява известната позиция за македонците, пробва се да държи висок политически рейтинг, с цел да го осъществя когато би трябвало, разяснява още доцент Стойчо Стойчев. " Посещението на Петков в Северна Македония в действителност бе преждевременно, наподобява, че държавното управление ни бърза да взема решение македонските проблеми. Приоритизирането на този въпрос наподобява озадачаващо на фона на националните проблеми ", изясни той.

Политологът добави, че правосъдната промяна към този момент няма нищо общо с правораздаването, а е политически проблем. " Този фактор може да разцепи обединението, значително " Демократична България " ще зависи от предлагането си за промяна ", акцентира доцент Стойчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР