Ваня Джаферович разкри, че лицето му се е парализирало на

...
Ваня Джаферович разкри, че лицето му се е парализирало на
Коментари Харесай

Ваня Джаферович: Лицето ми се парализира

Ваня Джаферович разкри, че лицето му се е парализирало на фотосите на новия сезон на Survivor, който беше сниман предходната година във Филипините. Този път някогашният футболист и победител в Survivor 2014 ще бъде зад кадър.

" Получих фациалис, разбиране на лицевия нерв. Не можех да приказвам - първоначално си мислех, че получавам инсулт. На момента трябваше да преценява дали да остана там или да се върна в България . Казах, че желая да остана - има единствено някои моменти, на които не се схваща какво приказвам. Продължи от втората седмица до края, ужасно беше ", показа той в предаването " Преди обед " по bTV.

" В идния сезон на Survivor съм зад кадър. Отидох, видях какво се случва, беше доста забавно. Аз съм единственият участник в България, който е усетил магията на Survivor и от страната на участниците и на екипа. Това е една огромна продукция, аз не можех да допускам, че нещо такова може да се провежда на толкоз далечно място - Филипините. Това, което аз върших там, бяха епизоди за обществените мрежи и цифрово наличие, което до момента не е показвано в този формат. Ще демонстрирам по какъв начин работи екипът, къде е настанен екипът, природата във Филипините, както и първите реакции на участниците, откакто излязат от формата. Емоционално е и мисля, че ще се хареса на феновете ", показа още Ваня Джаферович.

Новият сезон на Survivor стартира през февруари. Водещ още веднъж ще е Владо Карамазов. Оцеляването в най-тежки и сурови условия на безлюдно екзотично място остава запазена марка и за новия сезон на Survivor у нас. Автентични провокации, физически и душевен тествания измежду естествените хубости на непознати за родната аудитория дестинации още веднъж ще слагат участниците на ръба на човешките благоприятни условия. Накрая ще остане единствено един.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР