Ваня Джаферович не е известен с многобройни връзки и изневери,

...
Ваня Джаферович не е известен с многобройни връзки и изневери,
Коментари Харесай

Истина ли е? Хванали Ваня Джаферович в изневяра, чател си с мацки

Ваня Джаферович не е прочут с многочислени връзки и изневери, само че точно с последного родни таблоиди го свързват. Различни издания настояват, че някогашната футболна звезда имал няколко приложения за запознанства в телефона и бил много деен в тях.

Известен факт е, че Джаферович доста държи на фамилията си, а с Жени отношенята им наподобяват идеални. В-к " Уикенд " обаче написа, че " очевидно и доста си мечтае за млади дами ", с които не ставало ясно дали единствено си написа или има и още нещо, добавя още изданието.

Виж още: Алкохол, романтика и ретро чалга! Елица се изясни на Алекса в обич паметно видео 

Жени и Ваня подписаха брак преди 10 години, а са дружно от 13. Връзката им е потвърдена във времето, имат и две деца – Леа на 10 години и Бо на 7 години. 

Последният сезон на " Игри на волята " сплоти доста фамилията, което бе залято от хейт мнения, поради присъединяване на Жени. Инфлуенсърката се трансформира в една от най-мразените риалити звезди у нас, само че Ваня бе компактно зад брачната половинка си. Клюките за изневери и даже приложения за запознанства, са по-скоро неистина, а доближени до звездите споделят, че това са цялостни нелепости.

Виж още: Благой Георгиев влиза в " Сървайвър ", фолк певица ще му прави компания

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР