Ваня Джаферович и сексапилната му съпруга Евгения, които са бивши

...
Ваня Джаферович и сексапилната му съпруга Евгения, които са бивши
Коментари Харесай

Джаферович и сексапилната му съпруга на косъм от смърта в Камбоджа

Ваня Джаферович и сексапилната му брачна половинка Евгения, които са някогашни участници в “Сървайвър”, трябваше да си напомнят тестванията, през които минаха преди години. Двойката е на отмора в Камбоджа, където Ваня бе част от петия сезон на шоуто за оцеляване. Жени пък взе участие в четвъртия сезон в Панама и го завоюва.

“Преди повече от 4 години, потеглих си отсам като финалист на Сървайвър, а няколко месеца по-късно и завоювах. Всички мемоари ми се връщат назад и страстите са доста мощни. Има нещо в този остров, което не желае да ме пусне и ме кара да се връщам при него, отново и пак…”, показа някогашният футболист.

Този път обаче с обичаната му едвам не изгубили живота си.

A post shared by Evgenia Dzaferovic (@evgenia.dzaferovic) on Aug 2, 2018 at 10:28pm PDT
„ С Жени взехме решение да вземем каяк чартърен и да отидем до един дребен остров насреща, да се гмуркаме. Тръгнахме ние, всичко е ок, само че внезапно времето почна да се скапва и вълните да стават по-големи. На половин път разстояние сме, откакто една вълна ни обърна. Обърнах каяка назад, само че видяхме, че е спукан изпод и че събира вода. Никакъв късмет да се качим и двамата. Опитахме се няколко пъти, влезнахме, само че отново ни обърна. Помислих си, че това беше и че ще ни помните, уповавам се с положително. Щяхме да умрем на този остров, баси...И тогава видяхме една рибарска лодка, която минаваше, почнахме да викаме. Те ни видяха, издърпаха ни в лодката и ни закараха до брега. Сега пия биричка и пиша този статус, което е хубаво, за мен. Няма да се качвам на каяк в никакъв случай повече. Тази работа не е за нас, футболистите. Винаги е по-хубаво да е... лекинко и без напрежение “, описа Джаферович.
A post shared by Evgenia Dzaferovic (@evgenia.dzaferovic) on Aug 1, 2018 at 12:24am PDT

A post shared by Evgenia Dzaferovic (@evgenia.dzaferovic) on Jul 31, 2018 at 6:12am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР