Ваня Джаферович е готвен за водещ на Сървайвър от близо

...
Ваня Джаферович е готвен за водещ на Сървайвър от близо
Коментари Харесай

Ваня Джаферович готвен за водещ на „Сървайвър” от 2 години

Ваня Джаферович е готвен за водещ на „ Сървайвър ” от близо две години, научи „ Уикенд ” от доверени източници. Бившият футболист, който победи в петия сезон на риалитито, стана създател и водещ на онлайн графа в сезон 6, който е сниман през лятото на 2021 година Още тогава имало концепция да го вършат титуляр на мястото на Владо Карамазов.
 

Карамазов, който беше лица на 5 от общо 6 излъчени досега сезона на „ Сървайвър ”, още преди две години заподозрял, че гласят футболиста за негов правоприемник. По информация на „ Уикенд ” артистът е бил в доста положителни връзки с Джаферович, когато отпътували за Филипините, където беше сниман сезон 6. Идилията обаче траяла едвам към седмица. След това Карамазов изненадващо за целия екип се нацупил и спрял всякаква връзка с сътрудника си. Той не продумвал и думичка на Ваня Джаферович и по този начин траяло чак до края на фотосите.

През това време футболистът, който от години си изкарва хляба главно като инфлуенсър, работел по своята графа, която правел напълно самичък. В изявление за „ Уикенд ” по това време той изясни, че е трябвало освен да води репортажите си, само че и самичък да прави интервютата – като публицист, да ги снима и инсталира. Операторите му обяснили, каквото съумели, само че главната работа приключил без непозната помощ. В допълнение към натоварената му стратегия пристигнало и разбиране на лицев нерв, от което половината му лице се парализирало. За благополучие, все още това са единствено неприятни мемоари и новият водещ е изцяло възобновен от казуса.

В разгара на фотосите на последния излъчен досега „ Сървайвър ” Владо Карамазов усетил, че това е последният му сезон в риалитито. Той по традиция е привързан с екипа на Евтим Милошев, който е правил всички излъчени до момента издания на „ Сървайвър ” като се изключи първото, снимано от Слави Трифонов. Станало ясно обаче, че за идващото издание ще се търси нов продуцент, което означавало, че ще има и нов водещ, а точно – Ваня Джаферович. Онлайн рубриката за него се оказала подготовка за ролята на титуляр в предаването. Това било задоволителна причина за Карамазов внезапно да приключи всевъзможни връзки с футболиста.

След като се разбра, че го сменят с Ваня Джаферович, артистът счете за нужно да се изкаже по тематиката, като в традициите на положителния звук пожела триумф на своя правоприемник. Той обаче не скри, че няма никаква визия какви са претекстовете за уволнението му. Ето какво написа Карамазов в обществените мрежи: „ Пиша това писмо, тъй като може би очаквате нещо да кажа. То е най-много за почитателите на „ Сървайвър ”. Всъщност сигурен съм, че очаквате, тъй като през последните няколко дни всекидневието ми е подчинено на новината, че няма да бъда водещ. Името ми е споменавано хиляди пъти на ден, а аз получих стотици персонални известие с въпроса за какво не съм водещ. Това ми сподели, че съм се трансформирал в нещо значимо за това риалити и че съм си приключил работата по допустимо най-хубавия метод. И получих огромна доза обич от вас, почитателите. Но всичко си има своя край. Наистина не знам какви са претекстовете на малкия екран за това тяхно решение, само че съм сигурен, че са задоволително основателни. С малкия екран нямам контракт, който да ми обезпечава да бъда безконечен водещ на „ Сървайвър ”. Около мен сега се случват в действителност хубави неща, такива, които са може би съответни за интервала на живота ми, в който съм. „ Сървайвър ” за мен ще си остане една от доста огромните случки в моят живот, една от огромните ми сбъднати фантазии. Всичко което съм претърпял към това риалити шоу, са огромните мемоари и тях никой не може да ги вземе. „ Сървайвър ” е оригиналът на всички сходни излъчвания и той ще си остане най-истинското и качествено риалити. Всеки път, когато мога, ще го виждам, този път като фен и се надявам да се получи забавно съревнование, в което да забележим стойностни персони. А по отношение на Ваня Джаферович, мощно го прегръщам и му поисквам Bon Voyage в това премеждие. ”

Откакто стана ясно, че Карамазов към този момент няма да води „ Сървайвър ”, почитателите на риалитито изпаднаха в дълбока тъга. Масовото мнение е, че това е бил най-хубавият вероятен избор за лице на шоуто и никой не може да го замести почтено. Много хора даже се заричат отсега нататък да не гледат шоуто – освен поради водещия, само че и поради смяната във формата, който към този момент ще наподобява повече на „ Биг Брадър ” в сравнение с истинския „ Сървайвър ”.

„ Предаването към този момент няма да е същото! Ще липсват Вашият сексапил, разсъдък и няма по какъв начин да им се получи. Липсваш, ти си незаместим. Аз ще си остана с положителните мемоари, когато Вие бяхте водещ. И ние Ви споделяме, че различен водещ не желаеме, с изключение на Вас! Защо в никакъв случай не се преценяват с това какво желае фенът? Ще липсвате на доста почитатели на това предаване, няма кой да се съпостави с Вас, просто няма да е същото и доста хора няма да гледат този формат, тъй като Вие ще липсвате. Нямам визия кой стартира семейство Джаферович, само че не сме ние, феновете! Когато вземат участие някъде, мненията по техен адрес множеството са отрицателни! ” Това са дребна част от мненията в поддръжка на Карамазов. Зрителите всеобщо го поздравяват за достойната реакция след уволнението. Не липсват и отзиви, че след измененията във формата за артиста е по-добре, че към този момент не е част от него, защото се чака равнището на качеството му да падне до махленска препирня като във „ ВИП Брадър ”.

Докато текат полемиките към измененията в „ Сървайвър ”, Карамазов не си губи времето. Той съумя да снима втори сезон на хитовия сериал на Нова тв „ Дяволското гърло ”, играе в нова пиеса в столичния спектакъл 199 – „ Чест ” от Джоана Мъри-Смит с режисьор Ивайло Христов, завърна се и в представленията си в Народния спектакъл, като продължава и работата си като фотограф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР