Ваня Джаферович чукна 40 години на другия край на света-в

...
Ваня Джаферович чукна 40 години на другия край на света-в
Коментари Харесай

Джаферович чукна 40 с намалена заплата

Ваня Джаферович чукна 40 години на другия завършек на света-в Доминикана. Бившият футболист води предаването " Сървайвър " и отнася много рецензии поради неприятния български и прекомерно бедния речник. За да го поддържа в този миг, пък и да бъде до него в празничния ден, в Доминикана дойде и жена му Жени, която тази година не е част от екипа на " Като две капки вода ". Съпрузите отпразнуваха рождения ден, който съгласно българските суеверия не се чества, с полет на аероплан над красивите плажове и океана на Доминикана.

От тази събота " Сървайвър " към този момент не се излъчва през уикенда и по този начин предаването остана единствено в два дни-понеделник и вторник. Съкращаването довело до понижаване и на хонорарите на на всички от екипа на предаването, в това число и Ваня. Както към този момент стана ясно Ваня Джаферович се е навил да води предаването против 30 бона – пет пъти по-малко от предходния водещ Владо Карамазов. Понеже още предходната година имало хрумвания да го вършат главен водещ, ниският хонорар, който изискал, наклонил везните в негова изгода, а Владо останал без работа и с отказани куп задължения, написа Хотнюз.

" Казват, че 40 е новото 20! Не знам дали е по този начин. От години насам, аз все се усещам на 20. Ок, повече ме болят колене, махмурлука все по-бавно минава, а и брадата ми е побеляла, само че това са детайлности. Най-важното за мен е, че макар всичките ми дефекти, имам човек до себе си, който ме обича абсолютно. По-голям подарък от това няма, само че тя е решила да ме изненада с нещо, което постоянно съм желал да направя… да хвърча. Благодаря на всички за пожеланията! Обичам ви ", показа Ваня.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР