Ваня Червенкова цъфна при Гала със страна прическа. Дамата, която

...
Ваня Червенкова цъфна при Гала със страна прическа. Дамата, която
Коментари Харесай

Ваня Червенкова цъфна при Гала с шокиращи фризура и огромно деколте и обяви чий череп иска да пръсне!

Ваня Червенкова цъфна при Гала със страна прическа. Дамата, която съумя да се раздели с доста от килограмите си напоследък, се появи в ефир с доста странна прическа и голямо деколте. Русата коса на бизнесдамата бе разрошена и стърчеше на всички страни. Гала не сподели да се изумява от типа на събеседника си, резервира хладнокръвие и предложения русата дама да седне, с цел да пият по кафе.

Червенкова, против която преди години също бе осъществено грубо нападение, влезе в ролята на същински експерт-анализатор, като разяснява всички убийства и тежки престъпни закононарушения в страната от началото на година.


" Аз съм поданик, постоянно си заплащам отговорностите, заслужавам да знам истината, да знам какво тъкмо се случва в страната, в която пребивавам. Винаги съм плащала налозите на всичките си компании и имам право на това, право на истина. Не желая да ми се оферират скалъпени истории, съшити с бели конци ", поде Червенкова още при започване на диалога й с чаровната водеща.

Все отново бизнес дамата призна, че Борислав Сарафов й вдъхва доста доверие и поздрави проверяващите за експертните отговори на вчерашната конференция по отношение на шесторното ликвидиране в Нови Искър и последвалото самоубийство на причинителя.


" Не може 1000 убийци да вървят по улиците ни. Искам правораздаване. Затова одобрявам Дубай. Там престъпност съвсем няма, тъй като е въведено смъртното наказване ", разяснява още тя и добави, че желае закон, който да й дава да се пази.

" Аз съм собственик на револвер, би трябвало да имам правото да се защитя с него, в случай че съм застрашена. Преди две години три пъти влизаха маскирани в моя дом, до момента в който бях аз там и не можех нищо да направя. Искам да мога да се пазя в личния си дом! Да ще се изпозастреляме. Ще има един, двама,трима, само че по-натам ще спрат. Бандитите ще се замислят, че към този момент имаш късмет да си изкарам револвер отдолу под възглавницата и да му пръсна черепа ", съобщи Червенкова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР