Външно министерство е на ГЕРБ, сега Промяната иска да го

...
Външно министерство е на ГЕРБ, сега Промяната иска да го
Коментари Харесай

Делян Добрев: От 1 януари руски нефт няма. За този месец и половина скочиха ли цените? Свърши ли горивото, останаха ли 2000 души от Нефтохим без работа? Това показва, че е имало чисто руски интереси

Външно министерство е на ГЕРБ, в този момент Промяната желае да го вземе. Ние тази седмица имахме два пъти съвещание на изпълнителното бюро на партията. Във вторник Бойко Борисов ми сподели, че Кирил Петков му е споделил: " Ники би трябвало да пътува ". Тогава взехме решение Мария Габриел да не е министър на външните работи след ротацията, а да е някой различен. След това беше казано, че това министерство е алена линия и в случай че не го получат, пада държавното управление. Да събориш едно държавно управление, с цел да може Ники да пътува не го разбирам. Това съобщи Делян Добрев от ГЕРБ в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.
 
" Защо го желаят? Смятаме, че за Министерство на външните работи имаме доста по-подготвени хора. Акад. Денков е химик. Каква му е подготовката да стане външен министър. Те имат ли рецензия към Мария Габриел, за какво желаят да я сменят? Ние имаме едно-единствено министерство и те желаят да ни го вземат. Понеже не харесват вътрешния министър и желаят да го напишат на ГЕРБ ", продължи политикът.
 
" Според мен този кабинет не е сполучлив. Според ГЕРБ този кабинет има избрани триумфи. Личното ми мнение е, че влизането ни е Шенген не е сполучливо, то е бутафорно. 90% от стоките пътуват непрекъснато ", счита Добрев.
 
" От 1 януари съветски петрол няма. За този месец и половина скочиха ли цените? Свърши ли горивото, останаха ли 2000 души от Нефтохим без работа? Това демонстрира, че е имало чисто съветски ползи ", изясни той във връзка опасенията от рухването на дерогацията за съветски нефт.
 
" Аз не съм си трансформирал мнението от първия ден. В ГЕРБ се толерира особеното мнение. Ако не беше по този начин, нямаше да ми дават да се демонстрирам по студиата ", акцентира Делян Добрев.
 
" Моята партия счита, че няма нищо по-добро от това държавно управление сега ", призна той. " От ГЕРБ в никакъв случай не ни е било боязън да отидем на избори ", посочи политикът.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР