Външният вид на това момиче е несъмнено пленителен за всеки.

...
Външният вид на това момиче е несъмнено пленителен за всеки.
Коментари Харесай

Никой не може да откъсне поглед от тялото на това момиче

Външният тип на това момиче е безспорно обаятелен за всеки. Красавицата с псевдонима Lemy Beauty към този момент покори 2,5 милиона почитатели в Instagram. Някои са хипнотизирани от нейното куклено лице, а други - от извивките ѝ, които като че ли са излезли от комикс. Хубавицата е с извитата и тънка талия, като че ли също наследена от Барби, а часовете, прекарани във фитнеса, са я дарили с обилни и здрави бедра и дупе.

Но зад впечатляващите фотоси в обществените медии има дълга история. Истинското име на брюнетката е Салем Куса. Тя е родена в Сиера Леоне, Западна Африка, в разгара на вилнеещата там революция. В един миг родителите на Леми, със статут на бежанци, съумяват да се реалокират във Англия с нея и още 10 деца, написа Блиц, цитирайки Daily Star.

Въпреки изпитаните до оня миг компликации, Леми бързо сподели на какво е способна. На 11-годишна възраст тя завоюва международното състезание по карате за юноши - от седемгодишна възраст момичето беше тренирано от личния си татко. Малката спортистка даже съумя да сложи международен връх.

Когато Леми пораства, тя става дейна част от стилния бизнес. Момичето се снима за разнообразни марки долни дрехи и бански костюми, в това число и за онлайн колос като Fashion Nova. Красавицата интензивно се занимава със спорт и това несъмнено ѝ проличава.

" Имам 24 часа в денонощието, както всички останали. Опитвам се да дремя 5-8 часа, с цел да презаредя силата си и да направя колкото е допустимо повече. Освен това, като се събудя, пия мощно кафе, с цел да не си давам късмет да ме мързи и да не се усещам изтощена, " споделя Лами.

Според Леми, която работи интензивно върху фигурата си, тя отделя особено време на всички типове клекове, а също по този начин работи интензивно върху корема. А резултатите на момичето са в действителност впечатляващи.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР