Външният вид на обновения Model S остава практически непроменен(снимка: Tesla) Tesla

...
Външният вид на обновения Model S остава практически непроменен(снимка: Tesla)
Tesla
Коментари Харесай

Новият Model S на Tesla има пробег 830 км


Външният тип на актуализирания Model S остава на практика неизменен
(снимка: Tesla)

Tesla показа актуализирания вид на електрическия автомобил Model S. Това е първият главен редизайн от появяването на седана през 2012 година Забележителна измежду всички нови характерности е, че колата може да измине „ минимум 830 километра с едно з ареждане ” .

Външният тип на остава на практика неизменен. Основните новости са в интериора на автомобила. Пътниците ще могат да се насладят на стъклен покрив – тази алтернатива става общоприета част от модела.
още по тематиката
Компанията очевидно се отхвърля от отвесния екран в интерес на водоравен, както е при Model 3 и Model Y, отбелязва. Под него има докинг станция с безжично зареждане за два смарт телефона.

Информационно-развлекателната система се зарежда от чип, който има 10 терафлопса процесорна мощ. С други думи, мултимедията е съпоставима с или Xbox Series X. Воланът е станал U-образен, а зад него се намира спомагателен екран, който работи като табло.

Базовият модел S има пробег 660 км. Версията Plaid също може да измине толкоз и форсира от 0 до 100 км/ч за 1,99 секунди. Пакетът Plaid + има същото ускоряване, само че може да измине до 830 км с едно зареждане. Версиите Plaid и Plaid + са способни да ускорят до 320 км/ч, само че единствено с „ верните гуми ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР