Външният вид е важен за всяка жена. Много хора правят

...
Външният вид е важен за всяка жена. Много хора правят
Коментари Харесай

8 грешки в стила, които безмилостно състаряват всяка жена

Външният тип е значим за всяка жена. Много хора вършат неточности, които ги състаряват, само че не го виждат. Специалистите ни изясняват какви са те.

Внимавайте с прекомерно огромни облекла
Ако желаете да изглеждате млади, по-добре е облеклата в горната част да са по-свободни, а панталоните да са тесни или даже прилепнали. Същото важи и за противоположната обстановка. Ако долната част е необятна, тогава горната би трябвало да е тясна. Нарушаването на пропорциите състарява.

Внимавайте с верния цвят
Много е значимо аксесоарите да са определени в верния цвят. Доста дами от време на време ги избират тъкмо в цвета на облеклата, създавайки еднообразен облик. Това няма да ви направи да изглеждате по-млади.

Старомоден жанр
Знаем, че модата има наклонност да се завръща. Ако в този момент е съвременно да се обличаш по този начин, както си се обличал преди 20 години, тогава всичко е наред. В противоположен случай се разкривате като човек от предходни генерации.

Бебешки облекла
За девойки, които са на 18 години, може да е положително, само че в случай че сте на тридесет или даже четиридесет и се обличате като тийнейджърка, просто наподобява извънредно. Това несъмнено ще изплаши мъжете.

Тъмно червило
Тъмните цветове на червилото ви карат да изглеждате по-стари. Разбира се, това не постоянно е по този начин, само че в множеството случаи прибавя най-малко 5 години към възрастта.

Не се усмихвате
Не постоянно всичко в живота е безпрепятствено и не постоянно сме щастливи, само че това не значи, че не би трябвало да се усмихваме. Експерти са провели елементарен опит - на някои хора били показани фотоси на дами без усмивка на лицето, а на други - същите дами, само че усмихнати. Участниците били помолени да преценяват почти възрастта на дамите. В повече от 80% от случаите като по-млади са избрани тези дами, които били усмихнати.

Изобщо не носите грим или носите доста ослепителен грим
И двете благоприятни условия не са положителни. Трябва да има грим, само че не прекомерно пошъл и биещ се на очи. Умереността е доста значима. Излишният контрастност ви кара да изглеждате състарени.

Старомодни очила
Много хора подценяват смисъла на избора на верните рамки. Ако вашите не са съвременни и на всичко от горната страна не дават отговор на вида ви лице, това образно ще усили възрастта ви. Изберете съвременни рамки, а „ очилата на баба “ приберете в скрина.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР