Външният министър на Украйна Дмитро Кулеба призовава в пост в

...
Външният министър на Украйна Дмитро Кулеба призовава в пост в
Коментари Харесай

Украйна призовава държавите да криминализират знака Z

Външният министър на Украйна Дмитро Кулеба приканва в пост в „ Туитър “ страните да криминализират знака „ Z “, както прави Германия.

Публичната приложимост на признака „ Z “ в някои немски провинции ще се смята за закононарушение.

В Западния свят към този момент се приема, че той значи поддръжка към съветската инвазия в Украйна.

Министерството на вътрешните работи на Федералната република разгласи наказателни последствия за потреблението на признака в подтекста на войната, само че латинската писмен знак не може да бъде неразрешена.
„ Руската инвазия против Украйна е престъпно закононарушение. Всеки, който обществено утвърждава тази война, може да бъде измамен под наказателна отговорност. Това се отнася също и за признака Z. Федералните организации за сигурност преглеждат потреблението на признака “, гласи позиция на министерството.
В баварския град Вюрцбург незнаен причинител изрисува стената на черква с голям брой знаци „ Z “. Случаят към този момент се проверява и са вероятни парични санкции по закона за наказателното право или до три години затвор.
Появиха се и рецензии дали методът е верен, тъй като това би трябвало да докара и до възбрана на други знаци, противоречащи с демократичните полезности.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР