Външният министър на Русия Сергей Лавров заяви, че все още

...
Външният министър на Русия Сергей Лавров заяви, че все още
Коментари Харесай

Все още няма доказателства за руска намеса в САЩ, отсече Лавров

Външният министър на Русия Сергей Лавров съобщи, че към момента няма доказателства за съветска интервенция на президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година съвсем една година след започване на специфичното следствие, осведомят съветски медии.

Фактът, че съвсем една година е минала с толкоз доста хора забъркани в процеса, и че към момента няма нито един факт, който да удостовери тези обвинявания, приказва доста. Американското общество като цяло, изключително във връзка с външните работи, е построено въз основата на приключване на информация, невероятно е да спреш процеса, употребен за следствието на по този начин наречената " съветска интервенция ", разясни той в изявление за локална медия.

През май 2017 година правосъдното министерство на Съединени американски щати назначи някогашния шеф на ФБР Робърт Мълър за специфичен прокурор за следствие дали е имало връзки сред съветското държавно управление и предизборната акция на Доналд Тръмп.

Президентът на Съединени американски щати прикани правосъдното министерство да приключи следствието.

Лавров има вяра, че с подклаждането на антируски настроения в Съединени американски щати се цели подкопаване позициите на администрацията на Тръмп.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР