Външният министър на Израел Ели Коен каза, че детето е

...
Външният министър на Израел Ели Коен каза, че детето е
Коментари Харесай

Ирландският посланик, извикан в израелското министерство в „прекалена реакция“ на забележката на Варадкар

Външният министър на Израел Ели Коен сподели, че детето е било отвлечено и мненията са опит за „ легализиране и нормализиране на терора “.

Г-н Коен разгласява на X при господин Варадкар: „ Г-н министър-председател, наподобява, че сте изгубили своя честен компас и се нуждаете от инспекция на действителността!

„ Емили Хенд не беше „ изгубена “, тя беше отвлечена от терористична организация, по-лоша от Изида, която умъртви мащехата й.

„ Емили и повече от 30 други израелски деца бяха взети за заложници от Хамас, а ти @LeoVaradkar се опитваш да узакониш и нормализираш терора. Засрамете се! “

Министрите от ирландския кабинет описаха решението на Израел да призове и порицае посланика на Ирландия Соня Макгинес като „ прекомерна реакция “.

В неделя господин Варадкар сподели: „ Призовавам всички заложниците да бъдат освободени без никакви условия и постоянно са го правили. И ирландското държавно управление работи доста интензивно през последните няколко седмици, с Египет, с Катар, с Червения кръст, а също и с Изр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР