Външният министър на Австрия изобщо не очаквала“ Путин да се

...
Външният министър на Австрия изобщо не очаквала“ Путин да се
Коментари Харесай

Външният министър на Австрия „изобщо не очаквала“ Путин да се появи на сватбата ѝ

Външният министър на Австрия „ въобще не очаквала “ Путин да се появи на сватбата ѝ
Външният министър на Австрия Карин Кнайсъл призна в ефира на радио „ Ö1 Morgenjournal “, че решението да предложения президента на Руската федерация на сватбата си е било „ изцяло непринудено “.

53-годишната Кнайсъл „ въобще не очаквала “ Путин да се отзове на поканата.

По думите ѝ тя оправила поканата „ безусловно непринудено “ вечерта на 5 юни, когато съветският държавен глава беше на посещаване във Виена, с цел да му „ показа своя предстоящ брачен партньор “. На 19 юли тя е схванала, че Путин има намерение да бъде посетител на събитието, решение, което тя „ въобще не очаквала “.

Сватбеното празненство е било планувано като „ частно мероприятие “ и без значение от повишените ограничения за сигурност, свързани с наличието на Путин, то е съумяло да резервира частния си темперамент.

Кнайсъл разяснява и абсурда с видеозаписа, на който тя прави реверанс пред водача на най-голямата страна в света. Тя твърди, че реверансът е съставка от танца и Путин се е поклонил първи. Действията на външния министър на Австрия бяха избрани от съперниците ѝ като акт на послушание, само че Кнайсъл е безапелационна, че това не е по този начин. „ Тези, които ме познават, знаят, че аз не се покорявам никому “, твърди тя.

Сватбата сред министъра на външните работи на Австрия Карин Кнайсъл и финансиста Волфганг Майлингер се състоя на 18 август. Владимир Путин беше поканен и участва на събитието. Президентът на Руската федерация подари на младоженците самовар, антична маслобойна и картина. В специфичен подарък се трансформира и осъществяването онлайн на Кубанския казашки хор. На сватбата Путин танцува с Кнайсъл, а по-късно произнесе тост на немски език.

Руският президент напусна сватбеното мероприятие час след идването си, с цел да замине за Германия, където беседва с канцлера Ангела Меркел. /РБК и БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР