Външните министри от ЕС ще се съберат на спешна среща

...
Външните министри от ЕС ще се съберат на спешна среща
Коментари Харесай

Борел: Външните министри от ЕС ще се срещнат утре, за да обсъдят обстановката в Израел

Външните министри от Европейски Съюз ще се съберат на незабавна среща на следващия ден, с цел да обсъдят ситуацията в Израел и района, съобщи ръководителят на европейската дипломация в своя обява в платформата " Екс " (доскоро " Туитър " ), съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 84
Те ще обмислят отговора и идващите стъпки на Европейски Съюз и ще създадат оценка на помощта за развиване на палестинските територии.

Европейската комисия през днешния ден също разгласи, че ще направи оценка на следствията за своята помощ за развиване. " Комисията сега преценя по какъв начин неотдавнашните трагични събития биха могли да повлияят на нашата сегашна и нашата бъдеща помощ за развиване ", съобщи представител на Европейската комисия пред публицисти. " Финансиране от страна на Европейски Съюз поддържа множеството жизненоважни услуги за палестинското население и също по този начин способства към директното финансиране на палестинската власт ", добави той.

Министрите от Европейски Съюз ще се срещнат в град Маскат в Оман, където ще се организира и проведена преди този момент среща на външните министри от Европейски Съюз и Съвета за съдействие в Залива.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР