Външните министри на 27-те страни от Европейския съюз ( ЕС)

...
Външните министри на 27-те страни от Европейския съюз ( ЕС)
Коментари Харесай

Външни министри обсъждат военната дейност на Русия срещу Украйна

Външните министри на 27-те страни от Европейския съюз ( ЕС) ще обсъдят на идната си среща хипотетичната „ военна интензивност на Русия към Украйна “ . Това съобщи ръководителят на дипломацията на Европейски Съюз Жосеп след телефонен диалог с украинския си сътрудник Дмитрий Кулеба, оповестява ТАСС.
Във връзка с изказванията на украинските военни за натрупването на съветски сили по границата с Украйна, представители на западните страни през последните дни неведнъж показаха угриженост за това. Както съобщи в четвъртък прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков, придвижването на съветските войски през територията на Русия не би трябвало да тормози други страни, защото по никакъв метод не ги заплашва .
 Украйна: Русия струпва войски по границите, заплашва сигурността ни Украйна: Русия струпва войски по границите, заплашва сигурността ни
Русия усилва числеността на войските си по украинските граници, което заплашва сигурността на Украйна. Това съобщи през днешния ден в отчет, пре...
Той акцентира, че протичащото се в Донбас е вътрешен украински спор, в който съветските войски в никакъв случай не са взели участие. Припомняме, че обстановката там се усложни в края на февруари. Почти всеки ден се записаха престрелки в района, в това число с потребление на миномети и гранатомети. Страните упрекнаха взаимното утежняване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР