Ваните за крака с добавка на вода за уста придобиват

...
Ваните за крака с добавка на вода за уста придобиват
Коментари Харесай

Накиснете краката си във вода за уста и вижте какво ще се случи

Ваните за крайници с добавка на вода за уста получават все по-голяма известност, най-много в обществените мрежи. Въпреки че няма научни доказателства за успеваемостта на този способ, доволните от неговото приложение стават от ден на ден.

Твърди се, че този лек се оправя с гъбички на краката, микоза, инфекции и суха кожа. Тъй като водата за уста е натурален дезинфектант, се счита, че тя може да предотврати някои от инфекциите, които нормално се появяват на краката.
Как сами да си създадем вода за уста и то по-ефективна от купешката
Чудите ли се кое в действителност предизвиква неприятния мирис? Той е вследствие на натрупалия се зъбен камък и всички тези бактерии, които подценява...

Защо са потребни тези вани?
Във водата за уста се съдържа метил салицилат - съединяване, сходно на това в аспирина. Следователно тя би следвало да е ефикасна при лекуване на гъбички по ноктите на краката, както и за отнасяне на сухи и напукани пети.

Поддръжниците на този способ претендират и за редица спомагателни преимущества. Предполага се, че той може да предотврати появяването на неприятна миризма на краката, да отстрани мазолите, да предотврати други инфекции и да облекчи болката в краката.

Рецепта за вана за крайници с вода за уста

Смесете равни елементи оцет, вода за уста и топла вода. За спомагателна релаксация могат да се прибавят етерични масла от лавандула, евкалипт или чаено дърво.

Накиснете краката си за 45 минути в течността. Може да ги киснете и 1 час, в случай че ви е прелестно. Алтернативен вид е нанасянето на вода за уста върху краката два пъти дневно посредством памучен тампон, пропит с продукта.
10 необикновени приложения на водата за уста
Водата за уста участва в ежедневната рутинна грижа за устната празнина на огромна част от нас. Известно е, че тя понижава развиването на...

Странични резултати

Тъй като не са извършени научни проучвания за сигурността на ваните за крайници с вода за уста, не е ясно дали методът има странични резултати. Но макар е по-добре да се откажете от него, в случай че имате анамнеза за алергични реакции към аспирин.

Хората с сензитивна кожа също стрябва да бъдат деликатни, защото дейното вещество във водата за уста може да аргументи чувство за парене или изтръпване. Не използвайте този способ, в случай че имате отворени рани по краката.

Важно: Статията е с осведомителен темперамент и не може да замести консултацията с доктор!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР