Ванга продължава да помага на хората от отвъдното. В това

...
Ванга продължава да помага на хората от отвъдното. В това
Коментари Харесай

Стефка Петревска: Ванга спаси мама от отвъдното

Ванга продължава да оказва помощ на хората от отвъдното. В това са уверени близки на пророчицата от Петрич, усетили сами нейната мощ. Стефка Петревска е измежду тези, чиято орис е да бъдат в най-довереното обграждане на Ванга. Нейната майка Витка Петревска живее в дома на ясновидката цели 11 години – от 1985 година до 1996 година На 11 август 1996 фамозната ясновидка си потегля от нашия свят, с цел да продължи своята задача във вечността. В последните години от живота на Ванга нейната другарка Витка върти тяхното общо домакинство. В къщата си в Първомай Витка се прибира единствено в петък вечер, а в събота заран още веднъж е на своя пост при пророчицата, написа България през днешния ден.

Доста години по-късно, когато самата Витка води борба с тежко раково заболяване, Ванга се явява в съня й.

„ Това се случи преди на мама да й създадат интервенция за премахване на израстък – споделя Стефка Петревска. – Майка ми сънува себе си, лежаща на легло в болнична стая, като разпъната на кръст. В двете й ръце гори по една свещ. На челото й също. Ванга се появява в съня и споделя: „ Витке, на мен ми стига, че пристигнах тук да те видя. Ти единствено не се плаши “. После взема свещите и ги маха от нея. Чудихме се какво значи този сън, само че в този момент аз имам за себе си своето пояснение. Убедена съм, че Ванга е помогнала на мама да премине сполучливо през това тестване, макар че тогава беше на 85 години. След това майка ми доживя до 92 години и си отиде през 2020 година “

Ванга се явява в сънищата и на други хора и ги поучава какво да създадат, с цел да сторят положително и на себе си, и на другите.

„ Подобни случаи има доста – споделя Стефка. – Мъж от Шабла, сънувал сън с Ванга, един път потропа на нашата врата дружно със своите близки. Без въобще да се познаваме с тях отпреди това. В съня Ванга споделила на мъжа да иде със фамилията си да види Витка, нейната другарка. „ За да познае, че аз ви изпращам, вземете едно шише розова вода “, поръчала пророчицата. Когато видях непознатите хора пред нас, и все едно усетих наличието на Ванга. Поканих ги и заговорихме. Те се учудваха за какво ясновидката е поръчала да вземат розова вода. Но в нашето семейство се знаеше, че при Ванга постоянно имаше огромни количества розова вода. С бутилки. След баня тя постоянно се мажеше с нея. Пръскаше и в къщата, с цел да ухае хубаво. “

Самата Стефка също е получавала препоръки от Ванга и от нейните думи схваща, че човешката орис е предопределена, само че единствено до избрана степен. Свободната воля, с която Бог е дарил хората, може да трансформира значими житейски събития.

„ Завърших машинно инженерство в София и по систематизиране трябваше да работя в Бухово – споделя за себе си Стефка Петревска. – Отидох при Ванга и я попитах какво да върша. Исках да ми даде съвет.



Тя ми отговори следното: „ Пред теб има два пътя. Единият е да останеш да работиш в София. Там ще се омъжиш, ще имаш две деца, само че ще се разведеш. Ако се върнеш в Първомай, ще имаш хубаво семейство, отново две деца, само че ще си изгубиш специалността. Няма да можеш да работиш по специалността си. Когато вземаш решение, имай поради, че околните ти тук ще имат огромна потребност от теб “. Животът, който имах по-късно, единствено удостовери думите на Ванга. Тя виждаше човешката орис. Но виждаше и това, което ти самичък можеш да промениш в тази нейна рамка. Разбрах, че на хората се дава свише и правото на свободна воля. Имаме своя избор. В последна сметка ние не сме програмирани роботи, подчинени само на един предначертан проект. Но до каква степен можем да се променяме, какви са нашите граници… Това са въпроси, на които единствено явления като Ванга могат да имат отговор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР