Ванга не просто вярвала в съществуването на извънземни, а твърдяла,

...
Ванга не просто вярвала в съществуването на извънземни, а твърдяла,
Коментари Харесай

Извънземни направили Ванга пророчица

Ванга не просто вярвала в съществуването на извънземни, а твърдяла, че имала връзка с тях и те й помогнали да изяви дарбата си. Това пророчицата говорела постоянно пред познати, удостовери го и съветският публицист Сергей Кастарной, който поддържал близки връзки с феномена в последните години на живота й, срещал се неведнъж с нея и я разчувствал да споделя персонални неща.

Ванга постоянно приказва за извънземни, настояват и други от общувалите с нея. Пред " Телеграф " преди време Ели Логинова също показа, че пророчицата й споделила по какъв начин в действителност в земята под Царичина има извънземна връзка и я насърчила за начинанието, което било тайнствено прекъснато тъкмо преди огромните открития. Логинова си спомни:

" Ванга ни разказваше, че няма нищо ужасно в обекта. Вижда вода, само че тя не е рискова. Няма сривания и никой няма да загине. Каза ни: " Абе, аз виждам тука една жута (б.р. жълта) маймуна! Ни маж, ни жена! Защо ви е? Бре! Бре! Бре! Виждам я. Като стигнете двете стъпала, отново елате! ".

Аз към този момент бях почнала да изписвам страници с текстове, да рисувам под диктовка. Тя сподели, че ще пита за тези текстове. Много е необичайно, за пръв път ми се случваше да следя това събитие - през нея минаваха разнообразни духове, с друг глас. Тя вдигаше главата нагоре и питаше, а по-късно започваше с мъжки тембър на гласа. Все едно разговаряше с друг човек. Обръща се към мен и споделя: " Ти ще четеш тези знаци! ". - " Но аз по какъв начин ще ги прочета, не ги зная, те са необичайно писмо? ". - " Ти ще ги четеш. Виждам, че и рисуваш тук. А, и мене ме има в тези рисунки! ". В реалност на рисунките, които извънземните правеха посредством мен, я бяха изрисували на няколко места ".

Кастарной, както и редица други, твърди, че Ванга му споделила по какъв начин към този момент като била сляпа и имала видения, един път сънувала, че й се явява рицар в бяло. По-късно тя сметнала, че може би той е бил извънземен. Рицарят й споделил, че тя би трябвало да употребява дарбата си, с цел да оказва помощ на хората. Така, с помощта на съществата не от този свят, Ванга станала пророчица и поела ориста си. Според Кастарной черквата на Ванга в Рупите също била обвързвана с извънземните. Тя била направена като НЛО транспортен съд.

Пророчицата по тази причина се скарала и с формалната църковна власт, тъй като нещата не били напълно по канона. Ванга неведнъж приказва за извънземни. Казвала, че най-често се среща с такива от планета, странстваща из космоса. Те били доста позитивно настроени към нас и желали да ни оказват помощ. В запис от май 1979 година Ванга отсича, че след 200 години ще създадем контакт с извънземния разсъдък. А 9 години по-късно пророчицата намерено декларира, че от години виждала извънземните. Те били доста работливи и тъкмо проведени. Тя твърди, че на доста планети из галактиката и вселената има извънземни, само че преднамерено ни обърквали в информацията, тъй като сме на доста ниска степен от развиването и тази информация щяла да ни се отрази зле, в разнообразни крайности. Дори и с това, че сме щели да ги одобряваме за богове, а те въобще не били такива.

Пророчицата също приказва и за стъпването на астронавти на Луната през предишния век. Според нея там няколко пъти са били открити връзки с извънземни, само че за това въобще не се приказва по експлицитната заповед на пришълците, написа

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР