Ванга е предсказала точно преди смъртта си, че 2021 г.

...
Ванга е предсказала точно преди смъртта си, че 2021 г.
Коментари Харесай

Новите предсказания на Ванга за следващите няколко години

Ванга е предсказала тъкмо преди гибелта си, че 2021 година „ ще донесе настъпление на екстремисти “ в Европа.
Твърди, че Старият континент ще бъде изправен пред химически офанзиви от „ нашествениците “. През идващия интервал може да пристигна „ краят на съществуването “ на Европа, твърди още баба Ванга.

За 2021 година Ванга предвижда икономическия спад на Европа и опит за нападение против съветския президент Владимир Путин. Тя е вярвала, че опасността за главата на Кремъл може да пристигна от личната му страна.припомня Nova.bg

Ясновидката предсказала, че „ светът ще премине през много катаклизми и огромни бедствия “. Съзнанието на хората ще се промени и ще настъпят сложни времена. Хората ще бъдат разграничени от вярата си.

За далечното бъдеще тя предвижда, че „ животът в Космоса ще бъде открит и внезапно ще стане ясно по какъв начин се е появил животът на Земята “. През идващите 200 години хората ще влязат в контакт със своите духовни братя и сестри от други светове, споделя още Ванга.
„ Съветският съюз ще бъде възобновен през първата четвърт на 21 век “, предсказва пророчицата.

„ Влаковете ще „ летят “, употребявайки слънчева светлина. Производството на бензин ще спре и Земята ще си почине ”, твърди още Ванга.
„ Силен змей ще завладее човечеството. Трите колоса ще се обединят. Някои хора ще имат червени пари. Виждам числата 100, 5 и доста нули “, предвижда

Ванга. Тълкувателите допускат, че „ драконът “ е Китай, който се трансформира в суперсила. Трите колоса може да са Русия, Индия и Китай, а във връзка с парите – банкнотите от 100 юана и 5 000 рубли имат червен цвят.
„ В началото на 21 век човечеството ще се отърве от рака. Ще пристигна ден, когато заболяването ще бъде вързана с стоманени вериги “, планувала Баба Ванга.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР