Ванга е била не само гадателка. Прочутата пророчица е притежавала

...
Ванга е била не само гадателка. Прочутата пророчица е притежавала
Коментари Харесай

Ритуали на Ванга за привличане на пари

Ванга е била освен врачка. Прочутата пророчица е имала и знания в региона на биоенергетиката. И приживе е помогнала на доста хора да привлекат триумфа и парите в живота си, написа Блиц.

Простите ѝ извършения значително ще покачат шанса ви на работното място и в бизнеса и ще привлекат парите като с магнит. Освен това отлично се допълват едно друго.

Упражнение №1

Прави се всякога, когато се приближите до огледало.

Огледалото е вълшебен предмет, който излъчва мощни енергийни потоци. Ванга поучава пред него да не се споделят неприятни неща, да не се пожелава зло на никого и да не се изричат ​​имена и обети.

Всеки път, когато се погледнете в огледалото, се пробвайте да извършите следното: поемете надълбоко въздух и издишайте постепенно. Успокойте се.

Погледнете се в очите, по-късно ги затворете и кажете: Вселено, обръщам се към теб. Надари ме с гений, запази и усили шанса ми. Помогни ми да съумея в делата си, тъй като го заслужавам.

Упражнение №2

Изберете си монета която да ви бъде амулет. Желателно е тя да е необикновена, с някакъв характерен знак. Трябва да я носите непрестанно със себе си в портфейла или в джоба си.

Всяка вечер преди лягане я стиснете в дланта си и кажете: Няма по-силен амулет на света. Той ми оказва помощ да реализира задачите си без машинация. Аз си почивам, а той продължава да работи. В понеделник, вторник и даже в събота.

На сутринта, незабавно щом отворите очи, вземете талисмана в ръцете, а по-късно кажете: Дай ми пари, дай ми мощ, с цел да избегна финансови разтърсвания.

С всеки минал ден талисманът ще става по-силен и по-силен.

Упражнение №3

Третото упражнение от Ванга оказва помощ за бързото реализиране на всевъзможни житейски цели, в това число и финансови.

Ако имате някакво предпочитание, вземете малко листче и го запишете върху него. След това запалете църковна свещ, приближете листчето до огъня и го запалете.

В момента, в който то стартира да гори, кажете: Каквото си пожелая, дано се сбъдне. Каквото желая, дано се случи. Душата ми ще се извърши с благополучие. Всичко, което желая, ще се случи скоро.

Изричайте думите до момента в който хартията изгори. След това издухайте пепелта и кажете: Да бъде!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР