Ванеса Хъджънс твърди, че може да говори с отвъдното. По време

...
Ванеса Хъджънс твърди, че може да говори с отвъдното.
По време
Коментари Харесай

Ванеса Хъджънс разговаря с духове

Ванеса Хъджънс твърди, че може да приказва с отвъдното.

По време на присъединяване си в " Шоуто на Кели Кларксън " във вторник актрисата показа пред водещата, че през годините е имала " доста " срещи с духове и съобщи, че е " приела обстоятелството, че виждам и слушам неща ".

" Спомням си, че се приготвях за учебно заведение, когато бях на 8 години, и там имаше... Нали знаете тези патици играчки, които дърпате за връвчицата? Имаше една от тях на масата в трапезарията и аз започнах да вървя, а тя просто стартира да върви около мен ", споделя 33-годишната Хъджънс.

" За известно време го изключих, тъй като е ужасно ", продължи тя.

Това не е първият път, в който звездата споделя за прекарванията си с призраци. През 2011 година, в диалог със сп. " People ", актрисата споделя, че е била посетена от неземно наличие - нещо, което може да изясни само като фантом по време на фотосите на " Пътешествие 2: Тайнственият остров " в Северен Уилмингтън, Северна Каролина.

Хъджънс си спомня, че е чувала стъпки, до момента в който е била на посетители в остаряла къща на снимачната площадка, само че не е могла да открие източника им, като отбелязва, че Северен Уилмингтън е " едно от най-старите и населявани от духове места в Северна Америка ".

" Преследвах призрака си към 10 минути, след което стана прекомерно ужасно и просто си потеглих ", сподели тя тогава.

Брюнетката признава, че се е изплашила от срещата с призрака, само че все пак се пробва да разбере смисъла ѝ.

" Имам възприятието, че може да е изгубила брачна половинка си на война и да чака мъжът ѝ да се върне при нея ", сподели тя. " Определено беше женски дух. Мога да кажа. "



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР