Ванеса Хъджънс най-накрая успя да стигне до плажа. Актрисата, която

...
Ванеса Хъджънс най-накрая успя да стигне до плажа. Актрисата, която
Коментари Харесай

Ванеса Хъджънс показа прелестни форми на плажа /снимки/

Ванеса Хъджънс най-сетне съумя да стигне до плажа. Актрисата, която дълго време спазваше разпорежданията на управляващите в Америка и не напускаше дома си поради пандемията, се отдаде на заслужена отмора в края на лятото. Тя разгласява фотография от плажа, с която сподели освен стилния си бански, само че и стегнатото си тяло.
Звездата носеше шапка, розаво горнище и парео, което беше направила на пола. Феновете й обаче бързо видяха и мускулите на корема на Ванеса, които са резултат от непрекъсната работа във фитнеса и здравословна диета.
През 2018 година актрисата споделя пред "Women's Health ", че тренира по шест пъти в седмицата и постоянно разчита на другари в залата, които да я стимулират. "Рядко мога да упражнявам сама. Трябват ми хора, които да ме държат виновна ". Освен упражненията във фитнеса, звездата върви на балет, пилатес, йога и постоянно се разхожда измежду природата.
Любимото й апарат обаче е велоергометъра. "Сложете ме на едно колело, пуснете ми мощна музика и съм щастлива. Това е като танцуване, само че не се притесняваш по какъв начин изглеждаш ". прибавя тя. Преди пандемията от ковид да завладее света, Хъджънс посещаваше прочут фитнес в Ню Йорк, който обслужва и други холивудски звезди.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР