Ванеса Фелц, на 61, носи рокля на цветя за £139

...
Ванеса Фелц, на 61, носи рокля на цветя за £139
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО`О, не живея без секс. По дяволите!` ВАНЕСА ФЕЛЦ относно срещата една година след раздялата й с влюбения плъх Бен Офоеду и какво е чувството най-накрая да прекараш една вечер сам след 390 поредни нощи навън...

Ванеса Фелц, на 61, носи рокля на цветя за £139 от нейната колекция 4Love.uk

Измина малко повече от година, откогато персоналният живот на Ванеса се разпадна. Тя откри, че артистът Бен Офоеду (на фотографията заедно), нейният сътрудник от 16 години, й е изневерил

Не съм сигурен, че Ванеса Фелц, на 61, в миналото е бил незабележим, само че въпреки всичко е ужасно да ти бъде предоставена аудитория лице в лице вкъщи.

Това в действителност е страховит дом, готически имение в доста мечтаното лондонско Сейнт Джонс Ууд, в миналото благосъстоятелност на Чарлз Саачи. Рекламният магнат в действителност живееше в съседство, само че използваше тази къща „ единствено за празненства “.

И въпреки всичко Ванеса съвсем не е била в невероятната си всекидневна през последната година. Миналата неделя тя разгласи в Instagram, че най-сетне е прекарала една вечер вкъщи, сама, единствено с паница пилешки шницел и свои лични мисли за компания.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР