Вандалския акт в Пловдив накара студентка от Хасково да напише

...
Вандалския акт в Пловдив накара студентка от Хасково да напише
Коментари Харесай

Студентка от Хасково за пловдивчани: Граждани, ама със селяндурски манталитет

Вандалския акт в Пловдив накара студентка от Хасково да напише ядосан пост против пловдивчани. Тя се оплака, че една от гумите на колата й е нарязана в междублоково пространство.

Предположенията й за причинител са напълно свързани с жителите на Пловдив, които не харесват водачи с непознати регистрационни номера.

Вижте цялата обява:

" Включвам се да изразя възходящото си отвращение към някои заболели мозъци, помислили се за велики в този град - държа да подчертая, че изпращам поста си тъкмо към тази наслойка на обществото ни! Студентка съм, тук, в Пловдив - прелестен град, само че за жалост не случил на поданици. Столица на културата споделят - " безусловно "! Родом съм от Хасково, само че избрах да изучавам в Пловдив. Живея на квартира в Кършияка, заплащам си наема, както и всички останали такси, нооо за ваше голямо страдание... имам автомобил - ПРОБЛЕМ!

Що за вандали сте вие!? Що за болен мозък би нарязал гума на непознат автомобил, паркиран в междублоковото пространство, който не пречи на никого и доколкото зная никой от живущите не се употребява с право на благосъстоятелност върху тези общи пространства? Питам за какво? Защото автомобилът е с непозната регистрация ли - не съм длъжна и няма да си сменя регистрацията единствено тъй като ще изучавам 5 години тук, а на пловдивчани не им харесва хикса при започване на регистрационния ми номер!? Защото сте имали неприятен ден и ви е погрешно, и се чудите къде да си избиете комплексите ли? Защото няма свободни места за паркиране ли - дано ви издам една загадка, казусът с паркирането го има на всички места! Това обаче значи ли, че като се завъртя около блока си в Хасково и не си намеря място мога да взема ножа и да нарежа гумите на колите с пловдивска регистрация, ей по този начин, тъй като " ще паркират там, където си заплащат налозите "! И какво като това място не съм си го купила, нали си паркирам там " от време оно ", значи всеки различен, който спре, да си подготви една сумичка за комплектче нови гуми - за неодобрение, пък идващия път няма да стопира там... осъзнавате ли какъв брой е неуместно!? Как да осъзнавате, то в случай че можехте да употребявате главите си за мисловна активност, вместо за равновесие на рамената, в този момент нямаше да си пишем нелепости предпразнично. Абе кой ви дава право да раздавате измисленото си " правораздаване "? На какво съображение ТИ имаш повече право да паркираш на тъкмо това МЯСТО от оня, който идва от Шумен да вземем за пример, на посетители, при родственик, за малко? На покрива ли да паркираме!? Диваци! Не сме в джунглата!

Цивилизовани хора били, жители на най-древния жив град в Европа били - но манталитета ви е селяшки! Промяна? Няма да има смяна, до момента в който мисленено ни е примитивно! Спирам да пиша, че стартирам да съзнавам, че няма смисъл. Ей на това се споделя " липсват първите 7 " и никой не е в положение да направи каквото и да е...Силно се надявам да има камери в региона! Нещата няма да останат по този начин!Пожелавам ви радостни празници! " Да бъдем по-добри " чуваме постоянно по това време на годината - но не сме! ", написа Златина Ганчева.

Очаквано пловдивчани се опазиха с голям брой мнения под поста.

" Много грозна постъпка! Но кой Ви дава право на изявление с/у всички пловдивчани!? И нали го е направил 1 човек, а не всички!? И този човек не е от Хасково, наложително, по този начин ли!? ", показва Павлина Кабакова.

" Малко комплексарски пост. Не е казуса, че сте с Х, с РВ се случва същото. Просто сте попаднали на селяни, нагласили се да живеят в Пловдив и още са на правилото " С преимущество е този, който е от село ". Проблема е, че в Пловдив, останаха шепа пловдивчани, всичко останало е с РВ, но под прикритие ", счита Елена Я.

" Кофти за гумата, само че вие твърдите, че сте наела квартира, а имате кола. Къде се допуска, че ще домува колата до момента в който вие сте в квартирата? Сърдите се, че някой си е решил, че щом е пловдивчанин, живее в Пловдив цялостен живот е решил, че му се поставя гратис паркомясто до жилището му. В същото време обаче вие идвате за 5 години от Хасково и също решавате, че ви се поставя гратис паркомясто до квартирата която сте наела!? Кой е прав в този случай? Човекът, който е нарязал гумата е постъпил доста неприятно, само че може би преди да го стори ви е дал и други сигнали, с цел да изкаже възмущението си. Щом сте в " Кършияка " можете вечер и в неделя да паркирате по бул. " България ", когато не се заплаща синя зона. Може да си купите карта за паркинга на Панаира, може и по бул. " Марица " - Север вечер и в неделя. Можете да пътувате и с градски превоз от квартирата до университета. ", предлага М. Папазова.

Снимката е илюстративна

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР