Вандализъм за отмъщение в пазарджишкото село ГлавиницаПострадалият сочи като поръчител

...
Вандализъм за отмъщение в пазарджишкото село ГлавиницаПострадалият сочи като поръчител
Коментари Харесай

Издирват злосторници, забили кирки в три автомобила

Вандализъм за възмездие в пазарджишкото село Главиница
Пострадалият сочи като гарант собствен съселянин

Полицията търси двама мъже, поразили с кирки предните стъкла и моторите на три автомобила в пазарджишкото село Главиница. Делото за заличаване на непознати движими движимости се следи от Районната прокуратура в Пазарджик. Разпитани са очевидци и се прави разбор на записи от камера, снимала злосторниците.

Автомобилите “Додж” пикап, “Крайслер” и товарен “Ивеко Дейли” са на 34-годишния локален гражданин Стоян Иванов. Към 3,30 ч през нощта той се събудил от звука от ударите и видял непознатите мъже да бягат към кола, която ги чакала на 50 метра от мястото на нападението. Намерил 5 кирки, забити в колите.

“За мен това са единствено реализатори, само че имам догадка кой ги е пратил. Преди няколко месеца осъдих за вандализъм и закани за ликвидиране 60-годишен човек от селото на последна инстанция, след което получих от него предизвестие, че иска ми се стъжни животът. Всичко съм споделил на криминалистите, дал съм им видеото от камерите, ще намерим и други кадри”, сподели през вчерашния ден Иванов, който има дребен бизнес - кафене и компания за “Пътна помощ”. Човекът е уверен, че “силата на правото ще надделее над правото на силния”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР