Вандали съсипаха една от най-красивите цветни градини в София, украсяващи

...
Вандали съсипаха една от най-красивите цветни градини в София, украсяващи
Коментари Харесай

Столичани полудяха след тази грозна вандалска проява СНИМКИ

Вандали унищожиха една от най-красивите цветни градини в София, украсяващи трасето на бул. „ България”, покрай кръстовището с „ Акад. Иван Гешов”. Неизвестните келеши изпотъпкаха и изтръгнаха цели „ гнезда” с растения и ги нахвърляха на велоалеята на тротоара.

Хиляди жители станаха очевидци на вандалската демонстрация. След като мнозина гневни очевидци на бруталната картина споделиха фотоси в обществените мрежи, Facebook прегря от гневни мнения.

Някои клиенти в мрежата считат, това е дело или на наркомани, или на подпийнали пубертети. Всеобщо мнение е, че би трябвало да се изкарат записите от камерите и нарушителите да бъдат хванати неотложно.

Уникалните цветни лехи в разнородни багри от години са най-приятната панорама за всеки минаващ по натоварения бул. и основават уют и хубост.



„ Манталитетът на Ганьо Балкански е легендарен! Не се чудете, че ни гледат с не положително око на запад...Пълно е с дегенерати, и по улицата и в Народното събрание! Да го ошамариш и да го пратиш от там от където е пристигнал!!! Аман от идиоти бее!!!! „, написа столичанин, засегнат от отвратителната постъпка.



„ Най-вероятно е пуберско осъществяване. Прибирали са се от някъде по нощите, подпийнали и “безсмъртни” и са решили да се потвърдят какви са “мъжлета”. Класика...”, означи различен консуматор.

„ Нали има видеонаблюдение и някой в случай че някой гледа камерите би трябвало "мързеливите " служители на реда да реагират незабавно.Така е по другите страни.Нищо хубаво не може да се задържи по нашите улици и градинки!!!!!!!!!!”, заключиха разочаровани от систематичните прояви на вандалщина от дегенерати.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР