Вандали са нападнали бързия влак от София за Бургас. Това

...
Вандали са нападнали бързия влак от София за Бургас. Това
Коментари Харесай

Кошмарно нападение с ранени на влака София - Бургас СНИМКИ

Вандали са нападнали бързия трен от София за Бургас. Това разкрива на профила си във Facebook журналистката Лияна Панделиева.

Ето какво написа тя на профила си във Facebook:

"Неизвестно говедо е хвърлило или огромен камък, или нещо още по-тежко и в придвижване е разрушил предното стъкло на движещ се бърз трен от София за Бургас. Ранени са машинистът и неговият асистент.





Не знам кой е дивакът, направил това, само че ще напомня друга история. В София дойдоха чисто нови мотриси Сименс, найлоните от седалките още не бяха свалени изцяло, вътре ухаеше на новичко, като в чисто нова кола. Журналистите направихме едно първо "кръгче " до близка гара и назад. Показаха ни и тоалетните - с мивка от алпака, с огромно огледало, диспенсъри за сапун.

Извикаха ни на гарата след тъкмо три дни, с цел да влезем в същата мотриса. Някои от седалките бяха срязани с нож, багажните поставки (на тази серия бяха метални), бяха изкривени, а някои от пречките даже отскубнати; мивката беше изтръгната, дъската на тоалетната беше счупена, огледалото беше надрано с изострен предмет, диспенсърът - отстранен.

Иначе всички дуднат, че нашите влакове са ужасни. Всъщност - в случай че самият Илън Мъск достави влакове, самичък ще види какво ще им се случи единствено след седмица.

Искрено се надявам машинистите да не са потърпевши съществено. Малцина си дават сметка какъв брой стресова е работата им, по какъв начин тези, които ръководят мотрисите Сименс постоянно виждат на релсите хора, които преднамерено лягат тъкмо пред влака, с цел да мине над тях и до момента в който композицията се носи, те с смут наблюдават дали по-късно индивидът ще се изправи. "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР