Вандали са надраскали с червена боя централата на Градския съвет

...
Вандали са надраскали с червена боя централата на Градския съвет
Коментари Харесай

Вандали надраскаха с червена боя централата на БСП в Пловдив

Вандали са надраскали с алена багра централата на Градския съвет на Българска социалистическа партия в Пловдив. От партията на социалистите към този момент са сезирали прокуратурата. Провокацията по фасадата на Старата къща, както е известно зданието с културна стойност, е осъществена през вчерашния ден.



" На една от най-светлите дати за България и горделивост за всеки българин – 24 май – Ден на Светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и славянската словесност, за следващ път ставаме очевидци на вандалски дейности против постройката на Българската социалистическа партия в Пловдив. Този срамен акт, който е деяние на страхливец, за жалост се трансформира в редовно непоносимо действие на разположение или лица против постройката на най-старата политическа партия в България ", разясниха в позиция от Българска социалистическа партия - Пловдив.

От там разпространиха и кадър от охранителна камера, на която се вижда лице с качулка.



Изразяването на мнение на човек с качулка посредством мятане на багра върху постройката на конкурент е акт на страхлива персона, която не може да застане с лицето си и ясно и цивилизовано да изрази своето мнение, допълват социалистите.

От партията акцентират, че постоянно са подкрепяли свободното изложение на друго мнение и отстояват това право, само че остро се опълчват, когато методът на изложение наранява друга персона или унищожава непозната благосъстоятелност.

" Надяваме се лицето или лицата да бъдат открити, с цел да им бъде потърсена отговорност и да получат своето наказване с цялата мощ на закона ", добавя ръководителят на столетницата в града под тепетата Иван Петков.

Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР