Вандали рушат водосточните тръби и пътни знаци в центъра на

...
Вандали рушат водосточните тръби и пътни знаци в центъра на
Коментари Харесай

Келеши спретнаха грозен среднощен екшън в Бургас СНИМКИ

Вандали разрушават водосточните тръби и пътни знаци в центъра на Бургас. Грозните подиуми се разиграват измежду нощ. Това стана ясно от фотоси на бургазлията Петър Цанков.

На фрагментите, които бяха показани в утринния блок на Нова телевизия, се вижда по какъв начин юноша се пробва да изтръгне кабел, а след това огъва пътен знак.



„ Това се случва постоянно на улица "Иван Шишман " в Бургас. На такива вандалски прояви ставаме очевидци през нощта. Младежи пият по улицата и чупят шишета в стените на постройките, къртят водосточните тръби, трошат огледала на колите.

Освен, че плащаме съзнателно своите налози, би трябвало да даваме пари и за всички наши счупени и разрушени водостоци, порти, мазилки всяка седмица “, жалва се Цанков.

„ Зрителят допуска, че вандалите са клиенти на дискотека в региона, която работи през цялата нощ. Едната от девойките върви с рози и следи оптималните достижения, на които е кадърен индивида. Интересно е дали управляващите ще му връчат сметката, с цел да се платят вредите “, разяснява водещият Виктор Николаев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР