Вампирското приключение на Dontnod Entertainment може да предложи продължително забавление,

...
Вампирското приключение на Dontnod Entertainment може да предложи продължително забавление,
Коментари Харесай

Главната кампания във Vampyr ще е близо 30 часа

Вампирското премеждие на Dontnod Entertainment може да предложи дълготрайно развлечение, изключително, в случай че решите да завършите всички странични действия и задачи.
Днес излиза Vampyr на Dontnod (Remeber Me, Life is Strange) – дълго чаканото заглавие, в което влизате в ролята на неотдавна завърнал се от войната доктор, носещ със себе си белезите на вампиризма. За да показват по-добре своята игра, от студиото организираха тази седмица специфична полемика от сериите AmA (Ask me anything) на страниците на Reddit, където дадоха отговор на редица въпроси, които интересуват геймърите. Един от тези въпроси засягаше продължителността на играта. Изглежда, че това ще варира от стила ви на игра – от 15 до 30 часа, а в случай че желаете да разгледате света на Vampyr в неговата цялост, то ще ви отнеме дори повече време.

Един от главните акценти, над който Dontnod концентрираха вниманието при представянето на играта преди излизането ѝ е свободата, която те дават на играещия. „ Във Vampyr получавате достъп до това неизбежно принуждение, което е на всички места, само че точно когато се стигне до него, идва и облика на героя Джонатан Рийд, който желае да окаже въздействие на света. Играейки като Рийд, вие може да отнемете живота на всички жители в играта (общо на брой 60) или да се опитате да ги пощадите. Всичко, зависи от вас, в действителност “, изясняват хората от студиото.

Играта получи към този момент и своите ранни ревюта, които акцентират мощните страни на Vampyr, въпреки и да не не помнят да отбележат и някои нейни по-слаби страни. Така да вземем за пример, VG24/7 назовават Vampyr “амбициозен шедьовър с простими пропуски “, а Eurogamer Italy го дефинират като „ превъзходно екшън RPG с извънредно вдъхновяваща среда и голям брой свежи механики “.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР