Вальо и Елия определено изненадаха всички със своята любовна връзка,

...
Вальо и Елия определено изненадаха всички със своята любовна връзка,
Коментари Харесай

Вальо от "Игри на волята" проговори за първи път за любовта си с Елия, кога са се сближили и още...

Вальо и Елия несъмнено изненадаха всички със своята любовна връзка, за която споделиха в Instagram неотдавна. Супер положителен отзив последва от страна на всички почитатели, а всички знаем добре, че множеството хора бихя изхейтили за сходно нещо. Е, не и този път, само че и това е изцяло обяснимо - двамата са красиви, млади, сполучливи, възпитани и наподобяват като хора, които биха имали сериозна и постоянна връзка.

Виж още: Да, това тяло се прави с домашни тренировки! Златка Димитрова за мотивацията и... мъжа до себе си

" Не завоювах игрите, само че завоювах теб ", написа Вальо, когато стана ясно за връзката му с учителката Елия, а в ново изявление описа малко повече за връзките им. Оказва се, че връзката им почнала след " Игри на волята ", а не по време на фотосите. От старта на трети сезон Вальо се е прибирал до България няколко пъти, а всякога се е виждал с другите участници, в това число и Елия, с която последователно се сближили. 

Виж още: УАУ! Вижте каква неповторима мацка е Семира в дребна черна рокля с пера, отиде на топ събитие

Двамата почнали да си пишат даже и в моментите, в които е бил в Англия. Измислили си игра, в която той все се представял добре в борбите и печели грошове, които да харчи по-късно. При последвало прибиране до България Вальо похарчил 150 гроша, с цел да изведе мис Елия на вечеря и да са единствено двамата. Той признава пред " Блиц ", че сигурно играта им с грошовете помогнала. " Изведнъж почувствах по какъв начин тя е изчезналото парче от пъзела ми ", сподели още той пред изданието.

Изображение: https://www.instagram.com/valentinmichev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР