Валят подаръци: Съдбата ще зарадва днес тези зодии. Това предрича

...
Валят подаръци: Съдбата ще зарадва днес тези зодии. Това предрича
Коментари Харесай

Валят подаръци: Съдбата ще зарадва днес тези зодии

Валят дарове: Съдбата ще зарадва през днешния ден тези зодии. Това предсказва хороскопът за днешната декемврийска събота. Какво още вещаят звездите за вас, вижте:
Хороскоп за събота, 2 декември 2023Овен
Днес на Вашия обичан човек ще се прииска да си направи някакъв подарък, което е допустимо да изисква от Вас някакви разноски във финансов или прочувствен проект. Постарайте се да не се сkъпите нито на едното, нито на другото, защото от проявената благотворителност ще зависи щастието на Вашата половинка.
Телец
Днес би трябвало добре да си помислите, с цел да измислите в действителност забавно премеждие за Вас и Вашия обичан човек. Иначе доста ще му доскучае от еднообразните му връзки с Вас. Развлечението може да бъде всякакво: от най-невинното, до искрено рисковото. Важното е, да ви харесва.
Близнаци
Днес звездите Ви поучават да поговорите с Вашия обичан човек доста искрено по всички тематики, които Ви вълнуват. По-добре получете почтени, само че не радващи Ви отговори, с цел да се ориентирате в обстановката, в сравнение с да сте напълно уверени, че всичко е добре, когато на процедура напълно не е по този начин.
Рак
Днес ще почувствате особена отговорност за Вашия обичан човек. Даже тази отговорност ще бъде толкоз огромна, а Вашите благоприятни условия – толкоз незначителни, че този дисонанс доста ще Ви изплаши и разстрои. Впрочем, с Ваша помощ нещо въпреки всичко може да се промени.
Лъв
Привлекателният външен тип през днешния ден придобива ново значение. Ще Ви притегля всичко, което наподобява добре. Обкръжете се с хубост – това доста ще намали равнището на напрежението. Поставете на видно място букет цветя или запалени ароматизирани свещи. На външния си тип обърнете изключително внимание. Нов детайл от облеклото Ви през днешния ден ще преивлече към Вас огромно внимание, единствено би трябвало да се убедите, че това внимание е положителен подтик. Придайте на своя външен тип малко професионален искра.
Дева
На Вашия обичан човек през днешния ден изключително ще му се желае, да Ви стане по-близък и безценен. За да реализира тази своя цел, той няма да пожали нито сили, нито време, нито нерви – освен своите, само че и Вашите. Постарайте се, да се отнесете към неговата демонстрация на самодейност с схващане, въпреки че това няма да бъде елементарно.
Везни
Използвайте деня, с цел да извършите нужните систематизирания, и да доведете до край всички от дълго време стартирани неща. Не си заслужава да се захващате с нещо ново, изключително в случай че нямате благонадежден асистент. Проблема е в това, че през днешния ден ще Ви е изключително мъчно да оцените размера на работата и, надценявайки своите сили, ще се ангажирате с неща, с които по-късно мъчно ще можете да се справите. С измененията от персонално естество също не би трябвало да бързате: следствията им ще са не напълно такива, каквито очаквате. Накратко: това не е оня ден, в който би трябвало да деянията увереност и самодейност, и по тази причина по-добре стойте в сянка.
Скорпион
Още един финален напор, даващ Ви късмет да постигнете задачата, ще можете да постигнете през първата половина на деня. При това колкото по-близо е рождената Ви дата до 20 ноември, толкоз по-голямо ще бъде изпитаното от Вас напрежение – физическо, интелектуално или прочувствено. Не е изключено с цел да могат Вашите старания да се увенчаят с цялостна победа. Да се наложи да много да се постараете. Вечерта е допустимо да се терзаете от сънбебия за правилността на определения път. За благополучие, по един или няколко дребни признака ще разберете, че като цяло ситуацията Ви не е напълно неприятно.
Стрелец
Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.
Козирог
Вашето омагьосване през днешния ден няма да работи и по тази причина се постарайте просто да не му се надявате. Неловките обстановки, вероятностто за които ще е много огромна, просто няма да можете да предотвратите.Днес ще се наложи да бъдете строги както към себе си, по този начин и към другите.
Водолей
Ще се наложи да се проявят чудеса от хладнокръвие: през днешния ден обкръжаващите Ви като че ли преднамерено ще Ви нервират и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте страстите да Ви завладеят. За постъпките, осъществени под тяхно влияние, просто няма метод да не съжалявате в следствие. Ако би трябвало да вземете значимо решение, водете се от логиката и здравия разсъдък. Интуицията през днешния ден има почивен ден, а непознатите препоръки ще са изумително безполезни. Ще подсети за себе си остарял другар, който има за Вас приятна изненада. Вечерта дава обещание забавна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.
Риби
Днес пред Вас ще се разкрият многообразни пътища, по които може да тръгнете, с цел да стигнете до оня персонален живот, за който по този начин дълго сте мечтали. Постарайте се да не сгрешите, тъй като същинското благополучие се намива единствено в края на един от пътищата, а в най-хубавия случай – на два. Останалите ще Ви доведат в задънена улица или блато…
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР