Валядолид победи Жирона с минималното 1:0 в мач от 30-тия

...
Валядолид победи Жирона с минималното 1:0 в мач от 30-тия
Коментари Харесай

Валядолид надви Жирона и взе важни три точки

Валядолид победи Жирона с минималното 1:0 в мач от 30-тия кръг от Ла Лига. С успеха отборът си обезпечи глътка въздух в битката за оцеляване, като дръпна на съперниците си в дъното.

Домакините вкараха първото и само попадение в 24-тата минута. След осъществяване на тъч Гонсало Плата проби отдясно и пусна успоредна топка към Мончу, който я засече с левия крайник в мрежата на гостите за 1:0. Жирона пък пропусна положително състояние в 37-ата минута, когато Хуанпе стреля, само че топката мина настрана от вратата на Жорди Масип.

През втората част Валядолид имаше още няколко благоприятни условия да удвои преднината си, като удар с глава на Кайл Ларин в 54-тата минута бе избавен от Пауло Гасанига. Жирона пък насочи рисков шут десетина минути по-късно, дело на Рейниер. Като цяло чистите положения в срещата липсваха и мачът приключи при този резултат.

С триумфа Валядолид реализира втора поредна победа и сигурно ще диша по-спокойно в идващите седмици, като отборът заема 14-о място в класирането. Жирона пък прекъсна серията си от четири следващи мача в шампионата без проваляне, а тимът е на 10-а позиция, с 3 точки пред днешния си противник.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР