Валя Гиздарска е новият директор на Дирекция Програмно съдържание“ в

...
Валя Гиздарска е новият директор на Дирекция Програмно съдържание“ в
Коментари Харесай

Бивша шефка в bTV и Нова отиде в БНТ, Кошлуков на седмото небе

Валя Гиздарска е новият шеф на Дирекция „ Програмно наличие “ в Българската национална телевизия.

„ За Българска национална телевизия е значимо присъединението на персони с потвърдени качества, опит и визионерско мислене “, съобщи генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков.

„ Българска национална телевизия има голям капацитет, който можем да развием. Аз съм отборен състезател и мощно имам вяра, че дружно с експертите тук и страхотните студиа ще надградим постигнатото за една още по-модерна и умна телевизия “, споделя Валя Гиздарска.

Валя Гиздарска има богата професионална експертиза в региона на мениджмънта на телевизионно наличие.

С над 25-годишен опит в медиите като кореспондент, редактор, виновен редактор, основен редактор, изпълнителен продуцент и шеф, е взела участие в реализирането на някои от най-успешните осведомителни стратегии и публицистични излъчвания в Нова телевизия, bTV, Bulgaria ON AIR. Била е основен редактор на утринния блок в Нова телевизия, 7 години основен редактор „ Актуални излъчвания “ в bTV и шеф „ Новини “ в Bulgaria ON AIR.

Като медиен съветник на словенската Planet TV е основател на утринния блок на малкия екран – „ Jutro na Planetu “, както и съветник на специфични изборни студиа – „ Словения избира “ по Planet TV.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР