Валя Ахчиева е поредната жертва на интернет измама, узна HotArena.След

...
Валя Ахчиева е поредната жертва на интернет измама, узна HotArena.След
Коментари Харесай

Онлайн измамници „умориха Валя Ахчиева

Валя Ахчиева е следващата жертва на интернет машинация, разбра HotArena.

След като редица нейни сътрудници изгоряха по сходни схеми, сюжетът, в който бе въвлечена водещата, е повече от злокобен. Месеци наред лицето й бе употребявано непозволено за реклама на менте лекарство, което се продавало като топъл самун, с помощта на подправените разкази от името на Ахчиева. За смут на схемаджиите обаче тя не останала безучастна към измамата като други известни персони, а решила да ги проверява. 

" От няколко месеца стремително се популяризира подправено изявление с мен, в което " популяризирам " хранителната добавка Гермитокс, която ми била избавила живота, откакто съм я била употребявала ", споделя Ахчиева. " Някакъв кореспондент без име ме пита за моето съществено заболяване. Как паразити били изяли единия ми бъбрек, а лекарите гледали да изкарат пари от такива хора с зараза от паразити и ги оставяли да умрат. В рекламата се споделя, че съм прекарала три месеца в болница, по какъв начин съм си помислила, че ще умра, само че остарял другар от Министерството на здравеопазването ме бил избавил. С нов препарат против паразити Гермитокс. Лекарите, които изпомпвали пари от мен, били задържани и давали показания ", споделя журналистката и прибавя, че всичко е неистина. 

Тя неотложно уведомила ГДБОБ, а районната прокуратура в София образувала инспекция по сигнала за лъжливото изявление. Междувременно Валя решила да се престори на клиент и поръчала от менте лекарството, представяйки се с подправено име, написа Ретро . Установила, че от 2 места й пращат 2 разнообразни по наличие продукта. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР