Валверде е удивен, че Меси не е сред претендентите за

...
Валверде е удивен, че Меси не е сред претендентите за
Коментари Харесай

Валверде е удивен, че Меси не е сред претендентите за "Златната топка"

Валверде е изумен, че Меси не е измежду кандидатите за "Златната топка"
Треньорът на Барселона Ернесто Валверде няма пояснение за това за какво Лионел Меси не е включен във финалната тройка от кандидати за "Златната топка".

"Както всички и аз съм изумен, че Меси не е измежду претендентите за "Златната топка". Това е доста необичайно, защото той беше най-хубавият състезател в Шампионската лига. Ние обаче не ги решаваме тези въпроси, те зависят от УЕФА", сподели Валверде, представен от Marca.

В събота италианските медии оповестиха, че притежател на "Златната топка" ще стане халфът на Реал Мадрид Лука Модрич, а Кристиано Роналдо ще остане на второ място и няма да почете церемонията на Франс Футбол в понеделник в Париж. В тройката ще влезе и нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман. Този сезон Меси вкара девет гола и асистира за шест в 11 мача от испанското състезание.

Наскоро е някогашният селекционер на Испания Висенте дел Боске изрази недоумението си от евентуалното неявяване на Лео Меси във финалната тройка. "Мисля, че "Златната топка" губи своята значителност, щом за нея не се бори най-хубавият футболист в света", сподели Дел Боске. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР