Valve вече напомпа“ графиката на CS:GO, като я прехвърли на

...
Valve вече напомпа“ графиката на CS:GO, като я прехвърли на
Коментари Харесай

3D художник пресъздаде емблематичната карта cs_italy от CS:GO на Unreal Engine 5, и изуми играчите

Valve към този момент „ напомпа “ графиката на CS:GO, като я трансферира на енджина Source 2 през 2023 година, само че преди няколко дни китайският 3D художник с псевдонима Pluviophile (雷鸣 в YouTube) реши да покаже по какъв начин би изглеждала една от най-разпознаваемите карти в играта на Unreal Engine 5.

Става дума за емблематичната карта cs_italy, която придвижва терористите и бойците от специфичните сили от Counter-Strike 2 в тесните улички на изящен европейски град (потенциално италианският Верона).

Ентусиастът показва своята версия на cs_italy на Unreal Engine 5 в едноминутно видео (по-горе), оповестено в YouTube преди дни, и в селекция от екранни фотоси от неговия профил в ArtStation (по-долу).

Pluviophile комбинира познатото оформление на картата с доста дребни елементи като пеперуди, пърхащи над цветята и гълъби, печещи се на слънце, както и с музика от анимето „ Walking Castle “ на Studio Ghibli.

За основаването на сцената Pluviophile употребява цяла гама от стратегии: от Blender, Photoshop и Premiere до Marvelous Designer, Quixel Mixer и Bridge, Substance 3D Designer и 3D Painter. Ако се съди по мненията под видеото, феновете са останали впечатлени от cs_italy на Unreal Engine 5.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР