Валтери Ботас направи анализ на тестовете в Бахрейн. Пилотът на

...
Валтери Ботас направи анализ на тестовете в Бахрейн. Пилотът на
Коментари Харесай

Ботас е доволен от болида, но не знае къде ще се намира отбора през сезона

Валтери Ботас направи разбор на тестванията в Бахрейн. Пилотът на Заубер беше удовлетворен от държанието на новия автомобил. Ботас обаче призна, че към момента не знае къде тъкмо се намира неговия тим по отношение на всички останали.

Ботас взе присъединяване в предсезонните проби на пистата Сахир. Финландецът продължава да е част от тима на Заубер, който още веднъж беше ребрандиран при започване на годината. Ботас направи общо 28 тура в сесията и даде 18-то време. След това той отстъпи автомобила на своя съотборник Гуаню Жу. За страдание, пробегът му беше възпрепятстван от прекъсването на сесията поради проблемите с трасето.

„ Червеният байрак ни коства много време за работа. Завършването на сесията с някои защитни инспекции докара до няколко пропуснати тестови позиции и обиколки. Все отново успяхме да се оправим с плануваните цели “, показа Ботас.

Все още е мъчно да се оцени какво е същинското ни показване. Все отново сме уверени в данните, които събрахме. Сега всичко е въпрос на разбор, учене и възстановяване преди спортния уикенд в Бахрейн “, добави водачът на Заубер.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР