Вълшебна отвара: Древен булюн бори грипа.Бульон от костите на древни

...
Вълшебна отвара: Древен булюн бори грипа.Бульон от костите на древни
Коментари Харесай

Вълшебна отвара: Древен булюн бори грипа

Вълшебна запарка: Древен булюн бори грипа.

Бульон от костите на антични породи телета се оказа ефикасно средство против грип, вируси, ставни заболявания, онкоболести, анемия.

Храната бе показана по време на практично образование за кръгова стопанска система по план,

финансиран от Норвежкото кралско сдружение, което извършва фондация “Биоселена ” с ръководител Стоилко Апостолов. Обучението е ориентирано към микропредприятия в областта на храните и е гратис.

Бульонът е дело на фермерите Благовеста и Николай Василиеви от село Горно поле до Маджарово. Двамата демонстрираха и телешка тлъстина, която до неотдавна са изхвърляли, а лабораторни проучвания са потвърдили съществуване на Омега 3 четири пъти повече от това в дивата сьомга.

Благовеста Василиева описа, че бульонът и терминът, който е с сходни характерности, са същински шлагер на пазара и че се поръчва от целия свят поради лечебните свойства. Тя добави, че от костите може да се извлича и фосфорът, като се пекат и с него се тори.

Тя даде ослепителен образец за кръгова стопанска система и икономисване на електрическа енергия с фотоволтаичните панели, които са сложили на покрива на кланицата и цеха за преправка на телешкото месо.

Понеже съгласно стандартите на Агенцията по храните са били принудени да слагат над 10 хладилника, макар че са микропредприятие, сметките за ток месечно са стигали до 10 хиляди лева Тогава те влагат в солари, които конфигурират на покрива на дребната фабрика. Веднага по-късно сметките почнали да падат и за последния месец разноските за електрическа енергия на касапница и завод възлизат на към 2 хиляди лева Фермерите сега са принудени да продават от зелената сила, само че на загуба. Затова имат намерение да вложат пари в закупуване на батерия към фотоволтаика, споделиха те пред „ Телеграф “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР