Вълшебен антицелулитен крем, който дава незабавни резултати Красивата фигура, плоският корем

...
Вълшебен антицелулитен крем, който дава незабавни резултати
Красивата фигура, плоският корем
Коментари Харесай

Вълшебен антицелулитен крем, който дава незабавни резултати

Вълшебен антицелулитен крем, който дава незабавни резултати

Красивата фигура, плоският стомах и гладката кожа са фантазията на всяка жена, а с цел да се реализира всичко това, са нужни доста старания. Борбата с целулита е сложна заради неналичието на време и средства за постоянни физически извършения, здравословна диета и антицелулитни разтривки.

Затова, когато сте у дома и гледате телевизия, вместо да консумирате разнообразни снаксове и закуски, решете се на антицелулитен самомасаж с домакински антицелулитен крем, който ще си приготвите сами. Очаквайте първите резултати единствено след 7-10 дни!

Преди самия масаж, кожата би трябвало да бъде намазана с антицелулитен лосион и по-късно с домашния крем. Или просто с крема, тъй като той ще бъде задоволителен.

Антицелулитните лосиони нормално са въз основата на мента, гуарана, кофеин, бръшлян и оказват помощ за възстановяване на кръвообращението, тъй че по този метод се покачва темепратурата на тялото, което е от огромна помощ за освобождение от токсините и даже от непотребните мастни натрупвания.

Когато си вършиме антицелулитен самомасаж, натискайте с ръце и леко пощипвайте, с цел да може кремът да проникне в по-дълбоките пластове на кожата.

Когато усетите “възглавнички ” от насъбраните отрови под кожата, пробвайте се да ги разбиете с напън. Масажирайте с кръгови придвижвания по посока от колената към бедрата.

Притискайте с пръстите или дланите с придвижване нагоре, като по този метод увеличавате циркулацията на лимфата и позволявате по-добро хранене на тъканта.

В битката с целулита, масажът е единствено една от стъпките, които би трябвало да приложите, с цел да постигнете стремежи резултат. Затова не забравяйте да пиете задоволително вода денем и да внесете повече пресни плодове и зеленчуци в диетата си, като по едно и също време с това се занимавате с някаква физическа интензивност.

Антицелулиран крем

Необходими съставки:

100 мл. бебешки крем

20 капки етерично масло от портокал или различен цитрус

3-5 капки етерично масло от канела (не повече!)

Приготвяне:

Разбъркайте добре съставките и ги съхранявайте в уместно бурканче.

Между мазанията би трябвало да измине интервал от 8-10 часа.

Затворете бурканчето незабавно, не го оставяйте за дълго време отворено.

Направете нова доза след 4 седмици.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР